Pesta Buku Masakan Baru Kegemaran Kami untuk Spring

Seperti musim bunga merayap, begitu juga tanaman baru yang lazat seperti kacang-kacangan, ramp-dan buku masakan baru. Ini lapan tomes yang menakjubkan, yang semua debut musim bunga ini, dipenuhi dengan resipi mulut. Dan, oh yeah-mereka sihat juga.

Akar Baru Saya

Adakah cahaya atau cahaya Scandi itu Sarah Britton makanan benar-benar cantik ini? Buku masakan pertama dari wanita di belakang blog titular adalah opiat untuk massa mentah / minyak kelapa / biji rami-penyayang. Kepada dia, ia bukan sup: “Ia damai, cinta, dan keharmonian dalam mangkuk.”

a-girl-and-her-greens-april-bloomfield-use-this
Danny Kim

A Girl and Greens Her

Buku masakan yang menghasilkan berat ini dari April Bloomfield adalah setiap kali menarik sebagai kemunculan sulap dagingnya yang indah. Di dalamnya, dia melakukan sayur-sayuran satu-satunya cara dia tahu bagaimana: tanpa satu keharusan yang berharga atau berkhotbah. Tidak ada hidangan di sini yang kita tidak mahu makan pada masa ini, dari roti pagi brokoli rabe ke cip sayur za’atar-spiced kepada bawang panggang dengan pesto bijak. Terselip di tengah semua resipi imajinatifnya, esei “Hal Ehwal Mudah” Bloomfield adalah bacaan yang baik dan juga peringatan kadang-kadang cara paling asas memasak sesuatu boleh menjadi yang paling menyeronokkan.

gluten-free-flour-power-ideas-in-food-use-this
Danny Kim

Kuasa Tepung Gluten Bebas

Tambah nerdery sains makanan Harold McGee untuk diet roti, kek, pai, dan pasta stoner. Kemudian tolak gluten. Hasilnya adalah usaha baru ini dari Ideas in Food geniuses Aki Kamozawa dan H. Alexander Talbot, yang menggunakan campuran tepung GF adat untuk kesusahan dietetik seperti roti jagung bacaan terbalik.

hanya-kuno-butiran-maria-speck-use-this
Danny Kim

Hanya Purba Bijian

Jika anda fikir biji-bijian adalah sesuatu yang anda gunakan sebagai satu sisi, anda perlukan Maria Speck dalam hidup awak. Seperti dalam buku pertamanya pada topik itu, Speck datang dengan cara yang diilhamkan untuk menggabungkan amaranth dan kawan-kawannya ke dalam setiap hidangan hari ini, dari beras merah dan kek bit ke lemon millet pudding. Dan dia melakukannya dengan semangat menular.

a-moden-cara-untuk-makan-anna-jones-menggunakan-ini
Danny Kim

Cara Moden untuk Makan

Bukan sahaja Anna Jones Resipi daging bebas bercakap dengan kami (terutamanya bit bourguignon dan rempah pinggan mangkuk dalam dan sayur-sayuran), nada santai dan semangatnya membuatnya merasa seolah-olah stylist makanan Brit benar-benar bercakap kepada kami. Carta-carta yang membantu dan mengajar Jones tidak hanya memberitahu anda untuk memasak tetapi juga mengajar anda bagaimana.

makanan-untuk-vitality-dan-kesihatan-dunja-gulin
Danny Kim

Makanan yang Ditenun untuk Vitality & Kesihatan

Satu kes tajuk cukup banyak mengatakan semuanya. Dunja Gulin buku adalah untuk rakan itu dengan kes Bar Tartines (ah, ya, resipi untuk rejuvelac!). Tetapi resipi seperti salad chanterelle dengan keju krim yogurt sangat menarik, malah penasihat hangat mungkin tertarik.

baking-with-less-sugar-joanne-chang-use-this
Danny Kim

Baking dengan Kurang Gula

Kami juga menggelapkan mata kami di tajuk itu – sehingga kami melihat penulis: Boston baker extraordinaire Joanne Chang, yang membuatkannya kelihatan mudah dengan melangkau makanan ais pemasak makanan kesihatan yang memihak kepada peminum gula isi rumah seperti coklat, madu, dan buah-buahan kuno.

mr-wilkinsons-baik berpakaian-salad-menggunakan-ini
Danny Kim

Saluran Berpakaian Tuan Wilkinson

Entah bagaimana ubat-ubatan makan-hijau hanya menjadi lebih mudah apabila chef Aussie yang menawan Matt Wilkinson adalah mentadbirkannya. Pengaturan berdaunnya kelihatan memuaskan, menarik, dan menyeronokkan.