Dunkin ‘Donuts je skaliranje natrag svoj prinos Donut

Dunkin ‘Donuts nastavlja naglasiti “dunkin” preko “krafne”. Nakon što je suparnik Starbucksa nedavno najavio da razmatra skraćivanje imena samo Dunkin’, tvrtka sada definitivno kaže da će smanjiti ponudu svojih krafna.

Prema Delish, vaš omiljeni okus mogao bi biti zastarjel u bliskoj budućnosti budući da tvrtka smanjuje gotovo pola svog jelovnika. Donutne ponude će se smanjiti od 30 okusa do 18 na nekim mjestima, a 24 u drugima (za sada, barem). “Smanjili smo količinu donutne sorte i odmah smo vidjeli dizanje na tim tržištima”, izjavio je za predsjednika američke i kanadske tvrtke Dunkin ‘Donuts, David Hoffmann. Novosti restorana u narodima. Hoffmann je također rekao da je Dunkin ‘u potrazi za svojim “donutom mojo”, izrazom koji će se nadati da će se u bliskoj budućnosti tiskati na majicama.

U početku će biti pogođeno 1.000 prodavaonica diljem zemlje, a drugi će slijediti postupak ako je test uspješan. “Lokacije za testiranje će ponuditi najmanje 18 osnovnih krafna s mogućnošću proširenja na temelju povratnih informacija potrošača i regionalnih preferencija”, izjavio je glasnogovornik DD-a Delish. Nema riječi na kojoj će 18 napraviti rez, ali zbog repera Ice-T, nadamo se da su marmelade još uvijek na jelovniku.

Srećom, DD i dalje će upuštati kupce u sezonske poslastice, kao što vidite vampirske, duhovne i paukove teme tretiraju tvrtku koja je nedavno prebačena na Halloween, uključujući i Boston Scream; Vampire’s Delight, ždrebasto prženje; i Spider Donut, ostakljenu krafnu na vrhu s paukom napravljenom od čokoladne munchkin i čokoladni glazura. I tko bi mogao zaboraviti kad je Dunkin ‘počeo izbacivati ​​hronove?

Imamo osjećaj da sve dok Dunkin ‘Donuts još uvijek nudi munchkins i kutija o’ joe, sve će biti sasvim u redu.

Povezano: Kako ne započeti trgovinu Donut (ali možda učiniti)

Ili napravite vlastite krafne kod kuće:

Izrada jabukovača Donuts kod kuće