Dobrodošli na časopis “Zdrava prehrana 2016” + dan za dan 1

Zračne luke. Uredske stranke. Posjećivanje starijih osoba. Razmjena kolačića. Zbog mnogih razloga, praznici su namijenjeni našim zdravijim prehrambenim navikama. Može potrajati malo da se vrati na stazu – i to je mjesto gdje dolazim.

Prije šest godina, Bonappetit.com me zamolio da razvijem dvotjedni plan pomoći čitateljima da se ponovno pokrenu u novoj godini; stoga je rođen Food Lover’s Cleanse (FLC). Bilo je nikada o brodom ili soup-kupus: Ona ocrtava dva tjedna ukusna, dobro planirane prehrane. Ovo je jaka hrana koju sam htio za večeru, ali s nekim vodstvom registriranog nutricionista Marissa Lippert, koji vodi Nourish Kitchen + Table u New Yorku u West Villageu.

Zahvaljujući entuzijazmu BA čitatelji, sada pokrećemo našu šestu inačicu tog programa zajedno s hot-the-press kuharicom: Bon Appetit: Čišćenje ljubitelja hrane ($ 35). S 140 recepata – plus popisa za kupovinu i planerima izbornika – podijeljenih među godišnjim dobima, knjiga je namijenjena izvoru koji možete dosegnuti za bilo koje vrijeme kada želite prilagoditi svoje prehrambene navike.

Imamo knjigu!

Za mene, zdravo jelo je uglavnom o ritmu. Shvatio sam da je ovo vrijeme za FLC ove godine kad počnem žrtvovati ručak. Došlo je dan kad sam se krenuo da predam posao na pisanje, a zatim se bori s prometom, jer sam nabavio neke bijele čarape – ne pletene u džemperu! – i kose za kosu – nije sjajno! sljedeći dan. Ručak je bio jedan biscotti. Drugi put sam zgrabio zeleni sok nakon izrade, ali onda nadoknadio besraman sir i Marcona badem sjednici kao što sam stavio večeru zajedno. Čak i prije očistiti, već sam pokušavao izvući vrijeme za zadovoljavajući, veggie puni ručak, ali znam da ću stvarno ponovno uspostaviti ritam kad se siječnja okrene. Nadam se da mi se možeš pridružiti.

Kao i uvijek, ovdje sam da vam pomognem sa svojim očistiti. Pitajte me na Twitteru ili na Facebooku. Označite me na Instagramu. I paziti na mene u vašem gradu: Putem ću promovirati knjigu, raditi na radionici u Seattleu, veličanstvenoj londonskoj zrakoplovu, 3. siječnja u Nourish Kitchen + Tableu u New Yorku 7. siječnja, i udarajući u San Francisco’s Omnivore knjige 31. siječnja.

Ove godine pronađite sve što vam je potrebno na bonappetit.com/cleanse, uključujući popis za kupnju koji vam pomaže da se uključite u plan i pdf svih recepata za ispis ako želite.

Sada počnimo! Izbornik za čišćenje hrane ljubitelja prvog dana:

Večera: Mahi-Mahi s razbijenim bijelim grahoricama i kaduljom (služi 4)

Side: Chard i Chard proizlaze sa sautéed Shiitakes (služi 4)

Desert: Ananas s prženim kokosom i ružičastim grančicama (služi 4)

Želite više? Naše Očistiti hranu ljubitelju hrane knjiga je sada dostupna: