Starbucks Memberi Minuman Espresso Es Tanpa Minum Minggu Ini

Apabila panas musim panas membina puncak terik, cara terbaik untuk menghilangkan dahaga dan kekurangan tenaga adalah dengan segelas kopi ais yang tinggi. Nah, sebelum lima tahun. Selepas itu, kami mencadangkannya.

Tetapi bukannya minuman sejuk biasa anda, Starbucks mahu anda menceburkan diri dan meminta barista hijau aproned tempatan anda untuk minuman berasaskan espresso atas ais. Syarikat ini sangat berdedikasi untuk menggalakkan para pelanggan untuk memesan latte ais atau coklat coklat mocha putih bahawa ia, secara harfiah, memberikan minuman espresso ais sepanjang minggu.

Nah, itu satu keadaan membeli-satu-mendapatkan-satu, yang telah mereka lakukan sebelum ini dengan “Happy Hour Frappuccino.” Kali ini, setiap siaran akhbar, pelawat ke kedai Starbucks antara pukul 2 petang. dan 5 p.m. dari hari ini, 27 Jun, hingga Ahad, 2 Julai, boleh mendapat minuman es es percuma yang sama atau kurang dengan pembelian minuman espresso es bersaiz besar. Jadi tidak, nitro frothy tercinta anda tidak terpakai. Yang paling dekat anda boleh mendapatkan minuman sejuk mungkin adalah Americano es atau satu gandaan espresso pada ais (weee!). Terpulang kepada anda sama ada anda bekerjasama dengan rakan atau rakan sekerja pada pukul 2 petang. untuk enam hari akan datang atau simpan kedua-duanya untuk diri sendiri dan nikmati pengambilan kafein tengah hari yang dikenakan caj tinggi-kami tidak menghakimi, hanya berjabat sedikit.

Berkaitan: Bengkel Sejuk Kesalahan Umum Anda Jangan Pernah Membuat

Atau buat sendiri:

Vietnamese Iced Coffee Shakerato