Le Creuset Menjual Alat Memasak Berbentuk Jantung dalam Masa untuk Hari Valentine

Mendapatkan tempahan makan malam pada Hari Valentine mungkin salah satu tugas yang paling menegangkan, menakutkan, dan sukar yang boleh dihadapi pasangan mana-mana. Tetapi pada tahun ini, Le Creuset memberikan semua orang (diambil atau sebaliknya) sebab lain untuk tinggal di rumah dengan alat memasak berbentuk jantung baru mereka.

Syarikat itu, yang terkenal dengan ketuhar induk tirai enamel yang tidak terkalahkan, baru-baru ini melancarkan ramekin berwarna merah dan merah jambu, cocot besi tuang, dan juga set fondue kecil untuk hidangan Hari Valentine yang paling klasik. Koleksi yang mengasyikkan akan membawa anda $ 30 untuk ramekin, $ 50 untuk set fondue, dan $ 150 hingga $ 200 untuk cocotte, tetapi siapa yang boleh meletakkan harga atas cinta?

Baru-baru ini, Le Creuset telah bekerja keras, menghasilkan skema warna dan bentuk baru untuk bersaing dengan setiap trend yang dapat dibayangkan. Tahun lepas, terdapat pengenalan warna merah jambu berwarna merah jambu, yang juga dikenali sebagai “Sugar Pink Matte,” yang kelihatannya telah menemui kehidupan baru dalam koleksi Hari Valentine. Terdapat juga kerjasama bertemakan Snow White dengan Disney dan, yang paling baru-baru ini, warna “warna Provence”, yang diilhamkan oleh bidang lavender di Perancis Selatan-dan mungkin, Pantone Color of the Year 2018.

Bagi menu Hari Valentine anda, ramekin ini hanya memohon untuk dipenuhi dengan coklat soufflé (lebih mudah dibuat daripada yang anda fikirkan). Throw beberapa bourbon dan bir dengan fondue keju anda, dan makan akan merasakan sama seperti titik sebagai persembahan kelihatan. Satu-satunya kelemahan: Piring berbentuk tidak tetap perlu dibersihkan. Apa cara yang lebih baik untuk menghabiskan malam anda pada Hari Valentine?

Le Creuset Valentine's Day Collection
Le Creuset
Le Creuset Valentine's Day Collection
Le Creuset
Le Creuset Valentine's Day Collection
Le Creuset

Berkaitan: Cara Memasang Sampler Klasik Whitman dengan Keju