Le Creuset Memperkenalkan Warna Ungu Baru “Provence” yang Vibrant

Le Creuset boleh menjadi pakar utama dalam alat memasak enamel, terutama dari pelbagai jenis ketuhar Belanda, tetapi jenama Perancis yang mulia juga menjadikannya segar dengan warna yang paling di-trend. Terendak terkini yang akan menguasai dapur anda pada tahun 2018 adalah ombre ungu kepada ungu muda, yang digelar “Provence,” menurut Refinery29.

Nama yang mungkin berasal dari bidang lavender yang merangkumi kawasan pedalaman Perancis dan mekar pada musim panas. Dan dalam apa yang mungkin hanya kebetulan yang bahagia, bayangan ungu sangat tepat: Pada bulan Disember, Pantone mengumumkan warna tahun 2018 seperti, anda meneka, “Ultra Violet.” Walaupun teduhan Pantone adalah sedikit ungu berasaskan biru yang lebih mendalam daripada mana-mana warna kecerunan di “Provence,” Pantone Color Institute nampaknya telah dipaku lagi trend tahun yang lain.

Populariti baru-baru ini Purple tidak semestinya mengejutkan. Pantone mencipta teduhan ungu adat pada bulan Ogos 2017 untuk menghormati legenda muzik Prince, dan warna telah lama dikaitkan dengan royalti-sekiranya anda tertanya-tanya apa yang harus diberikan kepada Putera Harry dan Meghan Markle untuk perkahwinan mereka yang akan datang.

“Provence” bukan kali pertama Le Creuset telah bercabang ke dalam persembahan warna istimewa. Pada tahun 2017, jenama itu melancarkan periuk dan kuali berwarna merah jambu, catnip untuk alat masak Instagram-terobsesi dan Snow White bertema fanatik Disney. “Provence” kini dijual secara eksklusif di Sur La Table, di mana ia boleh dilihat pada segala-galanya dari ketuhar Belanda tandatangan untuk cocotte berbentuk bunga, roti bakar, dan banyak lagi. Hanya, sila belajar bagaimana untuk membersihkan ketuhar Belanda dengan betul sebelum anda melabur dalam set peralatan memasak lilac anda yang baru.

Bagaimana hendak membersihkan ketuhar Belanda:

Bagaimana Bersihkan Oven Belanda