Jualan Oven Belanda Staub ini Akan Membuat Anda Merasa Seperti Chef Perancis Berkelas

Apabila cuaca sejuk datang menjalar ke dalam hidup anda dan anda mula menghidupkan ketuhar lebih daripada yang anda lakukan bulan lepas, pastikan anda mempunyai periuk dan kuali yang betul untuk pekerjaan itu. Berikan keuntungan dengan mengambil semua jualan sebelum musim sejuk pada keperluan dapur. Pertama: ketuhar Belanda.

Salah satu pembuat alat memasak tuang besi kegemaran kami, Staub, mempunyai satu tan produk dijual di One Kings Lane sekarang. Jenama Alsatian Perancis terkenal dengan kelabnya, atau apa yang kebanyakannya memanggil ketuhar Belanda. Pot enamel ini mempunyai gabungan yang jarang menjadi mewah dan berfungsi-anda boleh memasak daging di dalamnya selama berjam-jam dan kemudian memindahkannya langsung ke meja kerana kelihatannya bagus (jangan lupa pelagak!).

staub
Diberkati oleh Staub

Biru gelap pasti warna anda.

Dari barang jualan Staub, kami mencadangkan cocotte 7-qt bujur, saiz yang sesuai untuk makanan gaya keluarga (ditandakan ke $ 350 dari $ 500), atau cocotte yang lebih kecil 4-qt (diturunkan kepada $ 150 dari $ 275), yang asas pekeliling terletak sempurna di atas pembakar stovetop, walaupun 4-qt juga saiz yang baik untuk membuat resipi roti terbaik BA.

staub escargot
Diberkati oleh Staub

Perlu.

Mungkin bahagian yang paling seronok untuk memilih ketuhar Staub Belanda adalah warna, dan bernasib baik jualan meliputi merangkul nada hangat seperti grenadine merah, biru tua, dan coklat kemerahan. Dan jika anda berasa lebih banyak bahasa Perancis, pergi untuk cocotte ini dengan pemegang top escargot beku. Yang terakhir tidak dijual, tetapi kami akan menjaga mata kami dikupas ketika itu.

BELI IT: Staub 4-Qt Cuzy Cocotte, $ 150 atau 7-Qt Oval Cocotte, $ 350 di One Kings Lane

The One-Pot Dish untuk Setiap Parti Makan Malam:

The One Dish untuk Setiap Parti Makan Malam