Jangan Panik, Tetapi Emoji Alpukat Akhirnya Disini

Hentikan apa yang anda lakukan dan ambil telefon anda. (Oh tunggu, awak baca ini di telefon anda Okay, anda satu langkah lebih dekat dengan emoji syurga.) Satu bufet makanan baru adalah di hujung jari anda dengan kemas kini iOS 10.2 hari ini, termasuk alpukat lama ditunggu-tunggu, bacon, dan croissant. Dengan trio itu ditambah dengan emoji telur goreng, anda akan mendapat sarapan pagi asas anda untuk membuat pesanan secara massal.

telur sandwich emoji

PSA: Anda tidak perlu menaip “mari kita makan tengah hari,” terima kasih kepada emojis ini.

Antara beratus-ratus emoji baru dan terkini yang agak pelbagai: kiwi, baguette, kacang, salad, pita yang disumbat, coklat, madu, oren, paella, dan gelas sampanye. Tambahan pula ada emoji kehamilan untuk menggambarkan bayi makanan yang datang selepas hidangan yang memuaskan, koki lelaki dan wanita, petani, banyak latihan emojis-dari pagar ke gimnastik untuk bergelut-untuk mengimbangi kalori, dan wajah drool untuk bertindak balas kepada anda udon kimchi Instagrammable rakan. Tetapi mungkin terdapat sedozen kurang emosi reaksi kasar untuk dipilih sebelum menggunakan muka yang menggelupas.

Chef drooling emoji

Gunakan emoji drool dengan berhati-hati.

Walaupun itu tidak terdengar seperti satu ton emo makanan baru, Apple telah “direka semula dengan indah” beberapa kegemaran lama-termasuk sebuah jenama-spankin‘persik baru-untuk memperkenalkan semula anda ke katalog penuh. Sekarang sushi mempunyai salmon dan tuna, burger dan pancake lebih disusun, ada dua jenis telur untuk dipilih, donat mempunyai taburan yang lebih banyak, dan timun dihirup sehingga anda boleh menghantar … mesej yang betul ….

Walaupun ada bahaya di sini. Memandangkan emoji kelihatan lebih realistik, jangan cuba memakan skrin anda. Tetapi lakukan pergi dan gunakan emoji alpukat ini di seluruh internet, kalau-kalau 2016 adalah tahun lepas trend avo-toast. (Kita boleh bermimpi, bolehkah kita?)

Emojis IRL:

Mencipta Makanan Emojis IRL