Chef Pastry House White on How He Built That 475 Lb. Gingerbread House

Tahun ini, hiasan percutian White House yang epik, yang diawasi oleh First Lady Michelle Obama, termasuk 475 lb. Rumah roti halia yang berwarna coklat gelap yang sudah dalam kerja sejak Januari-betul, 11 bulan. Susan Morrison, tukang masak pastri eksekutif White House, membina karya skala berskala tinggi, berdasarkan pelan cetakan White House. Ia adalah urusan sebenar. Bagaimanakah dia dan lima orang pasukan melakukannya? Dan kebijaksanaan apa yang dia ada untuk kita yang membina versi yang kurang mewah di rumah?

Morrison tidak terganggu pada tahun ini. Dia mula memikirkannya semula pada bulan Januari, mengemukakan cadangannya pada bulan Jun, dan memulakan pembinaan pada awal Oktober. Apabila dia mendengar tema untuk tahun ini, “Tradisi yang tidak berkesudahan,” dia hanya tahu ia harus menjadi replika yang tepat dari White House. Oleh itu, dia berunding dengan seorang arkitek yang membantu dia mencari pelan cetakan dan skala mereka pada saiz yang sesuai di meja paparan. Mereka juga menganggap bagaimana di Bumi mereka akan __fit perkara itu di lif Presiden -__ dan kemudian pindahkannya dari Bilik Peta ke Ruang Makan.

Tiada kerja mudah, kerana rumah itu adalah £ 250. adonan jahe, 150 paun. coklat gelap, 25 kg. pes gam, 25 lbs. daripada tiang gula buatan tangan, dan 25 lbs. icing.

Memuatkan

Lihat di Instagram

Walaupun segala-galanya dapat dimakan (kecuali papan dan lampu), 30 hari adalah waktu yang lama untuk cookie yang dibungkus coklat untuk berinteraksi dengan orang dan tidak akan hancur. Terutamanya apabila Rumah Putih mengharapkan 68,000 tetamu datang melalui rumah musim cuti ini. Terutamanya bila “ramai orang masuk ke Ruang Makan dan batuk di atasnya dan barang-barang.” Anda boleh bayangkan.

Mereka tidak memutuskan di mana ia akan berakhir selepas 28 Disember apabila tempoh tamat berakhir, tetapi ada peluang yang baik rumah roti halia akan pergi ke mana mereka pergi: ke tempat sampah gergasi di Kutub Utara.