Cafe New York City Menawarkan Nutella Berwarna Emas

Seperti kata pepatah: Jalan ke hati seseorang adalah melalui perut mereka. Maka dua paun Nutella akan, wajar, memberikan anda dua abad roman, tidak?

Kami menimbulkan persoalan setelah dimaklumkan, terima kasih Pemakan, mengenai pencuci mulut baru yang mengagumkan yang menyusup kawasan West Village di New York City. Ia manis, mengisi, lazat, dan coklat-y. Dan jika anda menyukai Nutella, anda akan mengejutkannya. Kerana terima kasih kepada Sweet Corner Bakeshop, kini anda dapat memperoleh dua pon dari penyebaran coklat-hazelnut yang disemai oleh cangkang emas yang dicat untuk kesenangan makan anda.

“Bonbon,” seperti yang disebut oleh kedai itu, telah dibuat bulan lalu dalam acara utama hingga Hari Valentine, walaupun ia akan kekal pada menu untuk masa hadapan yang boleh dijangka. Segala-galanya tentang pencuci mulut-atau, siapa yang kita hakim, makan malam-boleh dimakan, yang termasuk pesta Nutella yang disebutkan di atas dan hati yang dilukis emas. Apabila anda memecah hati yang terbuka dan melihat kebaikan coklat itu mula menjadi kacang, jantung anda mungkin melangkau pukulan. Tangkapan? Tag harga $ 45.

Memuatkan

Lihat di Instagram

Sekiranya anda bernasib baik untuk tinggal di New York dan ingin menceburkan diri ke kedai roti untuk gula yang tinggi, sila ambil perhatian: Corner Sweet telah sering memposting tentang berapa kerap dijual daripada merawat. Kedai hanya membuat jumlah tertentu setiap hari, mungkin untuk mengekalkan status permintaan. (Pikirkan ia sebagai cronut baru, jika anda mahu.) Namun, itu tidak menghentikan beberapa akaun paling popular di Instagram daripada menyiarkan video seperti ini.

Memuatkan

Lihat di Instagram

Atau, sayang tuan, ini.

Memuatkan

Lihat di Instagram

Sebagai tambahan kepada hati Nutella dalam bentuk yang paling murni, kedai roti juga menjual kue dan brownies yang disuntik dengan penyebaran gooey. Sesungguhnya sesuatu untuk semua orang!

Memuatkan

Lihat di Instagram

Kita mungkin tinggal dan membuat puding Nutella ini:

10-Minute Nutella Pudding