Bagaimana Membuat Epik Sub untuk Super Bowl (atau Mana-mana Masa)

Kami mempunyai perasaan yang sangat kuat mengenai sandwic. Dari seni membina kelab yang sempurna untuk cinta kami yang didokumentasikan dengan keju panggang, kami menganggap diri kita berpengalaman dalam subjek. Dan sama ada anda menyebutnya sub, hoagie, atau penggiling, jika anda suka sandwic, anda harus menghargai sub enam kaki epik dari Court Street Grocers di Brooklyn. Ia bertimbun tinggi dengan daging yang telah sembuh (mortadella, capicola, dan soppressata), keju, sayur-sayuran, dan perasa lazat. Bersiaplah untuk membuat raksasa dalam video di bawah, kemudian baca untuk petua untuk membuat karya anda sendiri di rumah, dari pemilik bersama CSG Matt Ross. (Psst di kawasan New York City) Anda boleh mendapatkan enam footer anda sendiri dari Court Street seharga $ 175. E-mel [email protected] atau lihat trycaviar.com untuk memesan.)

Mulakan dengan Roti yang Baik

“Terdapat banyak roti dalam satu kaki enam kaki, kata Ross,” Anda perlu pastikan anda memilih roti yang sangat bagus. “Court Street menggunakan roti dari Kedai Baking Caputo di kejiranan Taman Carroll Brooklyn. Perkara penting untuk sub DIY adalah bahawa ia segar dan cukup lembut untuk menggigit tanpa membuat siling mengisi dari sisi. Kerangka tebal dan hangat adalah hebat, tetapi ia tidak tergolong dalam sub. Panggil ke kedai bakeri tempatan kegemaran anda dan tanya jika anda boleh membuat pesanan khas roti enam kaki. Ia bukan persembahan khas untuk kebanyakan kedai bakar.

Go Hog-Wild With Meat

Ross dan pemilik bersama Eric Finkelstein tidak memilih daging sandwich enam kaki secara rambang. Mereka mahukan satu pilihan emulsi (itulah mortadella), satu potong otot (capicola), dan daging tanah yang disembuhkan (soppressata). “Secara tekstur, ia lebih menyeronokkan untuk dimakan,” jelas Ross. Bertujuan untuk pecahan yang sama di dalam sandwic di rumah anda, tetapi jangan berkeringat jika anda tidak dapat mencari daging tepat yang digunakan oleh Street Court. “Tiada mortadella? Anda boleh meletakkan bologna pada sandwic anda,” katanya.

Jangan Selesaikan Hanya Satu Keju

Mengapa mempunyai satu keju apabila anda boleh mempunyai tiga? Kedua-dua keju Swiss dan mozzarella berlapis-lapis di tengah-tengah sub kontras dengan daging yang asin dan hangat. Untuk ketakutan yang tajam, mandi berusia Pecorino Romano ditambah di atas. “Ia menambah sedikit keseronokan,” jelas Ross. Mahu membawa funk dengan sandwic anda sendiri? Pilih keju keras, seperti Pecorino, Piave, atau Parmesan, dan pastikan ia mengeringkannya dengan halus. Besar, ketulan sudut keju terlalu canggung untuk dimakan dalam satu sub.

Buat di Advance

Ya, awak sebenarnya sepatutnya buat sandwic ini lebih awal daripada masa. “Ia perlu mempunyai masa untuk menyerap semua kebaikan,” kata Ross. Dan dengan kebaikan, dia bermaksud vinaigrette wain merah, sejenis mayonis yang sihat, dan zaitun buatan sendiri yang kaya dengan sayuran jeruk dan lada panas. Memandangkan beberapa jam untuk bersantai, roti menyerap kelembapan dari bumbu, membuat setiap gigitan ultra-beraroma. Dan hanya sedikit kemas.

Perlu lebih banyak sandwic dalam hidup anda? Lihat Combo Itali asal dari Court Street Grocers.