8 Perkara yang Kami Belajar di Jubilee Cherry Bombe

Cherry Bombe, majalah biannual mengenai wanita dan makanan, menganjurkan persidangan tahunan Jubilee kedua di New York City semalam. Chef dan personaliti makanan seperti Ina Garten, Padma Lakshmi, April Bloomfield, dan Mimi Sheraton adalah antara mereka yang bercakap tentang topik yang pelbagai seperti masakan moden, makan sihat di padang pasir makanan, dan meditasi (anda membaca yang betul!). Inilah yang kami pelajari dari ceramah dan panel hari ini.

Curahan Ina Garten (dan masih berjaya untuk berkelas semasa melakukannya!). Apabila menceritakan masa dia bertanya (dan merosot) untuk mengesahkan garis baja, Barefoot Contessa berkata, “Betul? Anda mahu saya mengesahkan sh * t anda?” Untuk rekod: Ia membuatkan kami mencintainya sedikit lebih.

Sebelum dia menjadi tukang masak terkenal di sebalik tempat-tempat seperti The Breslin dan Spotted Babi, April Bloomfield sangat ingin menjadi pegawai polis. “Saya pada dasarnya mahukan makan banyak donat dan memandu kereta polis,” katanya Cagney dan Lacey kipas.

Terdapat satu perkara seperti makanan sihat “sihat”– Lihat sahaja di dalam Caroline Randall Williams ‘ Cinta Makanan Jiwa buku masak. Penyair dan bekas guru sedang berusaha membawa etos makanan segar ke padang pasir Delta Mississippi. “Ia tidak semua atau tidak,” katanya mengenai falsafahnya mengenai makan dengan baik. “Jika semua yang anda dapati adalah sayur-sayuran beku, isikan beku dengan mereka.”

Anda boleh makan bebas gluten di Disneyland. Danielle Walker, pengarang blog popular Terhadap Semua Bijian, mendapati ini pada lawatan baru-baru ini. Chef di pelbagai restoran di dalam taman tema datang ke meja makannya dan berjalan melalui menu dan pilihan bebas gluten. Dia berkata ini adalah sesuatu yang dilakukan oleh Disney dengan semua tetamu yang mempunyai sekatan diet.

Chef Top Hakim Padma Lakshmi berkata dia menghabiskan bertahun-tahun merasa seperti seorang penipu pada pertunjukan pertandingan memasak, di mana orang lain mempunyai pengalaman profesional dalam industri makanan. Iaitu, sehingga dia mendengar Le Bernardin Eric Ripert memberitahu seseorang yang menetapkan bahawa dia mempunyai salah satu palat yang paling sensitif yang pernah ditemuinya. (Dia tidak sepatutnya mendengar, tetapi dia tidak pernah melupakannya.)

Anjana Shanker, salah seorang koki di Modernist Cuisine Nathan Myhrvold, mendapati pekerjaannya melalui Craigslist.

Kompleks penjara utama NYC, Pulau Rikers, mempunyai program seni kuliner. Bekas guru Pulau Rikers Jordyn Lexton bekerja dengan bekas remaja muda yang dipenjarakan untuk mengembangkan kemahiran yang sama melalui Trak Makanan Snowday, di mana para belia belajar semua aspek menjalankan perniagaan trak makanan.

Sebelum menubuhkan kedai roti percuma Gluten percuma BabyCakes, Erin McKenna dianggap sebagai seorang pelayan profesional. Dia suka berkhidmat di restoran Williamsburg dengan begitu banyak, katanya, “Saya sudah bersedia menjadi pelayan kerjaya.”