7 Kedai Buku masakan terbaik di Amerika

Gambar yang digunakan dengan izin Tidur Hedgehog: Jurnal Alam Tidak Teratur

Fikirkan rak buku anda ditebar dengan baik? Fikir semula. Tujuh kedai buku masak yang berdedikasi ini mempunyai barang yang tidak pernah anda kenal yang anda inginkan. Pergi, geek keluar.

Amber Unicorn
las vegas
Menimbang dari namanya, kedai buku ini, yang terletak di barat Strip di pinggir bandar, nampaknya ia mungkin terdiri daripada pelbagai dewasa. Bukannya: The tinyshop, yang dikendalikan oleh Myrna Donato, mempunyai 150,000 buku tentang segala-galanya daripada sains fiksyen kepada metafizik – termasuk lebih daripada 16,000 buku masakan. Newadditions termasuk The Duchess of Duke Street Entertains, panduan yang diberikan kepada Edwardian England, dan satu salinan edisi pertama The CookbookBrazilian (1963).

Buku masakan Bonnie Slotnick
Bandar New York
Kedai West Village yang terkenal dengan nama BonnieSlotnick adalah buku masakan tanpa buku, isu-isu Gourmet, dan panduan mengenai kraf etnik dan kraf. Melayari buku 4,000 atau lebih, satu-satunya masalah anda akan menjadi apa yang perlu anda dapatkan–Resipi Blender Elektrik atau 1940sedition of Vogue Entertaining & Travel.

Syarikat Buku pusaka
Charleston, SC
Newbie ThisKing Street (April 2011) juga terkenal dengan koleksi buku masak, alat dapur antik, dan biji pusaka (dari chef tempatan Sean Brock) kerana ia adalah untuk Penyokong Ahad, chef tetamu dan penulis yang canggih. The Buku Cara-Tidak-untuk-Miss-the-Cocktail-HourCookbook (1971) adalah penjaga, sama ada oleh Lee Brothers.

Seni & Surat Dapur
Bandar New York
Emporium Upper East Side ini adalah tempat untuk semua buku makanan dan berkaitan dengan wain. Cari klasik (Julia Child, Joy of Cooking, Asas-asas baru) di samping jilid-jilat sastera, makanan keras berkilat di seluruh dunia, dan tajuk-tajuk cetakan. Geeks buku serius akan bertanya mengenai bahagian simpanan khas, untuk buku-buku yang jarang berlaku bahawa pemilik Nach Waxman tidak akan menjual kepada sesiapa sahaja.

Cookies Dapur Witch
New Orleans
Permata Perancis Quarter ini membawa segala-galanya dari pencerobohan Liga Junior kepada anak lelaki asal Donald Link Real Cajun. Cari apa saja oleh Paul Prudhomme, The Cookbook Restaurant Buster Holmes, dan salinan edisi pertama M.F.K. Fisher’s The Gastronomical Me. Walaupun anda tidak membeli buku, anda akan meninggalkan dengan tip untuk po’boys terbaik di bandar.

Buku Omnivore pada Makanan
San Francisco
Buku masak klasik berkongsi ruang dengan siaran baru (D.I.Y. Delicious, Idea dalam Makanan) dan jumlah yang jarang (edisi pertama) Book Cook Jubilee Perak, contohnya, diterbitkan pada tahun 1928 oleh Gereja St. Mark’s Brooklyn) pada pendatang baru ini, yang dibuka pada bulan November 2008. Pemilik tertinggi memilih Celia Sack? Cookbook Cafe Zuni, tome quintessential pada masakan California.

Rabelais
Portland, ME
Pemilik suami dan isteri Don dan Samantha Lindgren mempengerusikan hab kedai buku ini-cum-foodie, di mana rak-rak disediakan dengan buku masakan lama dan baru, jarang dan biasa. Di sini, anda akan dapati Direktori Dapur dan Suri rumah Amerika (c. 1841) bersamaan dengan yang baru diterbitkan Eleven Madison Park: The Cookbook.

Geraldine Campbell