14 Hadiah Untuk Makanan Yang Mempunyai Semua

Apa yang anda beli untuk orang yang mustahil untuk membeli-belah dalam hidup anda? Saudara lelaki dengan rasa yang tiada tandingannya. Teman wanita yang layak mendapat sesuatu yang istimewa tetapi sudah memilikinya. Ayah mertua yang tidak akan menghabiskan wang tambahan itu kepada dirinya sendiri. Jangan risau, kami ada belakang awak. Ini adalah 15 hadiah cuti yang pergi ke atas dan seterusnya-dan pasti akan menarik perhatian:

yeti cooler
Gambar oleh Ted Cavanaugh

Tundra 35 Cooler, $ 300
Cukup besar untuk menahan 20 tin bir, cukup sukar untuk diperakui “menanggung tahan” (sesuatu yang sebenar), sejuk industri terbaik ini akan memakai tailgaters dan jenis outdoorsy sama.

griddle steel gift
Gambar oleh Ted Cavanaugh

Griddle, $ 200
Dibentangkan di atas dapur, permukaannya menjadi plancha untuk steak yang menyengat atau menghancurkan burger. Dingin, ia berfungsi sebagai plat sejuk di bawah piring buah-buahan segar.

cassrole pot gift
Gambar oleh Ted Cavanaugh

Kacang Sapi Medium, $ 90
Ketuhar dan mesin basuh pinggan mangkuk, cod stoneware 1.5-kuar di Workaday Handmade adalah hanya apa yang anda mahukan untuk berkhidmat dengan pesta percutian panas.

air filter ceramic gift
Gambar oleh Ted Cavanaugh

Penapis Air Walter, $ 475
Gunakan dispenser seramik ini untuk memasang penapis air. Tidak seperti pitcher yang ditapis, kami teruskan di dalam peti sejuk kami, yang satu ini sangat bergaya, ia berbaloi di kaunter.

herriott grace ceramic bowl gift
Gambar oleh Ted Cavanaugh

Ash dan Stoneware Bowl, $ 60
Bawa rumah trend restoran pedesaan dengan mangkuk stoneware berwarna 6 “diameter. Ini yang berkaca dengan abu dari oven pizza.

isaware liquid metal flask
Gambar oleh Ted Cavanaugh

Cecair Badan Cecair, $ 60
Pertimbangkan ini kemas kini (dan berfungsi) kelek Kakek. Untuk membentuk bentuk kotak seperti kotak, lembaran keluli tahan karat yang dikimpal dengan tekanan air. Hasilnya adalah 6-oz unik. sipper yang slaid dengan mudah masuk dan keluar dari poket belakang anda.

bidang company cast iron pan
Gambar oleh Ted Cavanaugh

No 8 Field Skillet, $ 100
Sama seperti pesaingnya yang bertingkat, kuali besi ini bukan kayu, tanpa embel-embel, dan luar biasa serba boleh. Tetapi proses pengeluaran yang inovatif yang menggunakan logam yang kurang membolehkannya lebih ringan dan mudah diurus.

kecil knife
Gambar oleh Ted Cavanaugh

G-Fusion Petty Utility Knife, $ 190
Kami mendapati diri kita mencapai pisau kecil seperti, jika tidak lebih kerap daripada, pisau chef yang dicintai. Bilah 5½ “cukup tangkas untuk memangkas sayur-sayuran yang halus dan cukup kuat untuk mengeluarkan ayam, menyerang keseimbangan sempurna antara kuasa dan rahmat.?

ottomatic coffee machine
Gambar oleh Ted Cavanaugh

Ottomatic, $ 350
Chemex automatik ini mempunyai kawalan suhu dan spout semburan walaupun penyebaran air. Ia mencurahkan bagi orang-orang yang suka memukul tunda.

simen vase gift
Gambar oleh Ted Cavanaugh

Michael Verheyden Vase, $ 225
Pada tahap “fase pasu tunas halus” kami datang vas 14 “- pernyataan ini sesuai dengan kapal konkrit yang hebat untuk memamerkan cawangan dramatik.

serigala toaster gift
Gambar oleh Ted Cavanaugh

Wolf Gourmet Toaster, $ 400
Pembakar roti yang menanam roti secara saksama? Itu boleh mengendalikan bahagian-bahagian bagel dan kepingan nipis roti kesihatan? Dan mempunyai tombol merah berani untuk boot? Letakkan busur di atasnya!

tuangkan over kettle gift coffee
Gambar oleh Ted Cavanaugh

Stagg Pour-Over Kettle, $ 80
Untuk fanatik kopi di dalam senarai anda datang cerek ini menuangkan perlahan dengan termometer, memastikan bahawa cawan semulajadi asalnya ternyata tepat setiap kali.

magnet knife block gift
Gambar oleh Ted Cavanaugh

Blok Pisau Kayu Magnet, $ 120
Blok pisau tradisional boleh membosankan bilah anda dari semasa ke semasa apabila anda meluncur masuk dan keluar. Itu tidak akan menjadi masalah dengan baji magnet kayu ini yang memegang bilah di kedua belah pihak tanpa geseran.

uuni wood burning pizza oven gift
Gambar oleh Ted Cavanaugh

2S Oven yang dibakar kayu, $ 300
Dihadangkan pizza gaya Neapolitan di rumah? Bagi mereka yang masih belum dapat membina oven dapur pizza belakang, ada rendahnya profil (hanya lebih dari 2) dan Uuni yang murah. Ia pergi dari sejuk menjadi 900 darjah dalam sepuluh minit rata dan berjalan pada pelet kayu yang dikompresi mesra alam (dan mudah dijual).

Perlu lebih banyak idea? Lihat panduan hadiah di bawah $ 50

ba apron
Gambar oleh Ted Cavanaugh

Anda tahu apa lagi yang patut anda beli musim cuti ini? Langganan untuk Selamat menjamu selera! Promosi khas kami termasuk langganan satu tahun, apron Hedley & Bennett yang direka khas kami, ditambah sumbangan kepada Amal: Air. Ketahui lebih lanjut di sini.