The Cult of French Butter Keeper Is Real

Apabila Food52 mengumumkan penjaga mentega kultivar Perancisnya kini terdapat dalam seramik putih adat pada bulan November 2015, crock hampir $ 50 dijual dalam tempoh 12 jam. Konsert yang paling hangat di bandar adalah mangkuk untuk memastikan suhu bilik mentega anda sempurna untuk penyebaran roti bakar yang optimum.

Food52 menjual lebih dari 1000 dari setiap reka bentuk (ada yang putih dan asli, versi gerabah tanah pedesaan untuk $ 35) setiap tahun. Pungutan pantas bagi Selamat menjamu selera kakitangan membuktikan ia adalah benar. Nah, kecuali untuk editor kepala “Bud-on-ice” Adam Rapoport, yang menjawab: “Suhu bilik mentega-BOO!” Itu misteri saya akan terbongkar sekali lagi. Semua orang suka: Crock mentega saya adalah Tuhan. Pengarah makanan Muzik Carla Lalli berkata, “Saya mempunyai hidangan mentega dan saya menggunakannya untuk mengekalkan mentega saya (unsalted) pada suhu bilik tiga ratus enam puluh lima hari sehari. Kerana walaupun kata pemimpin tak berani kita, Mentega sejuk adalah langkah baru. “ Setiap orang yang memiliki satu adalah fanatik, seperti mereka mempertahankan kegemaran mereka Star Wars episod atau sesuatu. Muzik menambah bahawa ibunya selalu menyimpan temp kamar mentega, yang merupakan satu lagi perkara biasa di kalangan kakitangan.

sawyer-seramik-putih-butter-keeper-food-52
Rocky Luten / Food52

Penjaga mentega putih yang habis dijual dalam masa 12 jam. Foto: Rocky Luten / Food52

Berikut adalah cara ia berfungsi, sama ada anda membeli kecantikan seramik atau pilihan $ 9.99 Bed, Bath, dan Beyond. Smash mentega di dalam tudung crock, letakkan di dalam hidangan tertutup yang mempunyai sedikit air di dalamnya untuk menutup perjanjian. Kemudian bersabarlah untuk bersulang sempurna, keju panggang, dan apa sahaja yang anda shmear buttah, untuk sepanjang kehidupan yang indah anda, seperti kata laluan Netflix rakan yang tidak pernah tamat tempoh. Wow.

Bagi anda di rondaan “tarikh tamat yogurt”, saya merasakan kebimbangan anda. “Rakan-rakan saya akan selalu membuat keseronokan apabila mereka datang, mengatakan bahawa ia adalah ‘kotor’ untuk menyimpan mentega di kaunter,” kata Emma Wartzman, pembantu kepada ketua editor. Tetapi ia tidak kotor, kami bersumpah.

Kecuali anda meninggalkan air yang sama selama sebulan.

“Saya sudah mati sebanyak 20 kali sekarang,” kata Muzik apabila saya bertanya sama ada ia adalah tidak suci dalam apa cara untuk meninggalkan mentega di kaunter. “Maksud saya, anda perlu menggunakan mentega dalam jangka masa yang munasabah. Tetapi saya benar-benar tidak pernah mempunyai mentega pergi buruk. Baiklah, mungkin sekali … “

Kemudian Claire Saffitz, pengarang makanan bersekutu kanan dan ratu biskuit, berkata: “Anda tidak tahu bila anda ingin sedikit mentega bilik, namun keperluannya selalu timbul. Julia Child menggunakan penjaga mentega, yang banyak pengesahan saya sebagai perlu benar-benar yakin bahawa sebenarnya mereka adalah hebat. “
“Anda tidak tahu bila anda mahu sedikit mentega bilik-temp” adalah moto kehidupan yang hebat yang perlu diletakkan di atas poster motivasi.

tongkat marmar-penjaga mentega-tong
Dengan hormat dari peti dan tong

Photo: Courtesy of Crate and Barrel

Saya akhirnya memberikan dan mendapat satu, nombor marmar Frenchy dari Crate & Barrel, untuk melihat apa yang dirasai olehnya. Pada hari pertama, saya sedar saya meletakkan terlalu banyak air di pangkalan. Ia berkata satu inci! Saya tidak mempunyai penguasa atau ruang angkasa, jadi nampaknya saya melampaui satu inci. Mentega saya sedikit berair di atas. Hari kedua: Mentega lembut dan lembut… yang diletakkan keluar dari pemegang kedua saya mengambil tutupnya. Tiada siapa yang memberitahu saya bahawa pada bulan-bulan musim panas, alat ajaib ini tidak begitu mengagumkan-jika anda tidak mempunyai penghawa dingin, itu. Mentega itu sedikit melelup, dan kini bercampur dengan air. Wartzman berkata ibunya di California meletakkannya di dalam peti sejuk pada minggu-minggu paling hangat, kerana sekurang-kurangnya mentega tidak akan mempunyai bau kulkas yang pelik. Kadang-kadang ia tidak akan berlaku. Anda juga boleh menggunakan bekas sebagai ruang bawah tanah garam, atau barang-barang kemas perhiasan, atau hidangan herba apabila ia berada pada hiasan mentega. Dapatkan licik!

Jadi di sana anda memilikinya. Adakah anda suka dan memuja crock mentega anda lebih daripada sepupu tertentu yang tidak akan dinamakan? Beritahu kami dalam ulasan.

Berkaitan: Ini $ 6 Piece Aluminium Akan Menukar Cara Anda Memasak

Whatcha akan lakukan dengan semua mentega itu? Buat roti bakar, kawan-kawan.

Gunakan mentega suhu bilik untuk membuat telur hancurkan paling lembut PERNAH:

The Eggs Scrunked Soft