Sudah tiba masanya untuk memulakan goreng-telur telur anda

Kadang-kadang kita rasa seperti gambar lain yang disusun dengan roti bakar Perancis mungkin akan menghantar kita ke tepi. Panggil keletihan brunch. Tetapi kemudian datang Jessica Koslow, Tetamu podcast hari ini dan pencipta roti bakar jemur dan ricotta-smothered dan beras merah goreng “Kabbouleh” yang memperbaharui kepercayaan kami pada perayaan hangover tengah hari. Walaupun kafe Koslow di Los Angeles Sqirl mempunyai reputasi untuk mengalihkan konvensyen ketika datang untuk sarapan pagi dan makan tengah hari, anda masih boleh menambah telur sempurna dengan hampir semuanya di menu, dari mangkuk beras untuk mencampurkan ke salad.

Mengulangi telur sempurna Koslow di rumah adalah mudah: Dia memanggil teknik “baking-fry”, dan ia menyelesaikan masalah usia yang matang tentang bagaimana memasak telur sehingga putih dimasak sepenuhnya (seperti: TIDAK lutut dan aneh lendir-y ), tidak ada bintik coklat, dan kuning masih berair. Penting.
Inilah yang anda lakukan: Masak telur anda dalam kuali ovenproof (seperti besi tuang) di atas dapur. Apabila anda melihat putih mula menetapkan, pop keseluruhannya dalam ketuhar 350 ° selama satu atau lebih minit, hanya sehingga putih dimasak. Gunakan roti bakar alpukat atas, hash sarapan, atau apa-apa lagi yang anda anggap bernilai sihir telur sedemikian.

Ketahui lebih lanjut dari Koslow tentang bagaimana restoran bermula, dan kemudian teruskan untuk segmen anggur musim panas dengan kolumnis Marissa A. Ross, dalam podcast terbaru kami:

Kemudian buat beberapa resepnya:

Rice Brown Rice “Kabbouleh”
Salad Ayam dengan Crème Fraîche dan Rye
Mangkuk Beras Sorrel dengan Telur rebus
Pancake pancake dengan Yogurt asin

Dapatkan alasan yang lebih lazat untuk pergi ke L.A. di panduan bandar kami

Satu hari dalam kehidupan di Sqirl: