Salad Caprese Anda Tidak Perlu Tomato

Pengakuan: Saya benci tomato mentah. Ia adalah sesuatu tentang tekstur berair, berair dan rasa asid yang tidak berfungsi untuk saya. Mereka baik-baik saja apabila mereka dimasak-panggang, dibuang ke dalam sos tomato, atau dalam sup untuk hidangan keju panggang-tetapi saya tidak pernah menghargai salad tomato pusaka. Saya telah cuba untuk membuat diri saya menghargai salad Caprese, kerana salad yang ⅓ bahagian keju adalah ideal, tetapi pelanggaran tekstur tomat selalu memelihara saya daripada menikmati mereka. Kemudian editor-in-chief Adam Rapoport berkongsi resipi beliau untuk salad cili Caprese di Bon Appétit Isu Ogos, dan saya bersumpah saya mendengar malaikat bernyanyi.

Oleh kerana tomato secara teknis adalah buah, ia masuk akal untuk menggantikannya lain buah-buahan yang sempurna pada musim panas. “Gunakan apa-apa buah ara yang terbit dan jemur– Itu penting, “jelas Rapoport. Resep ini telah diluluskan beberapa kali: dari Ruthie Rogers, yang menjalankan Café River di London, kepada anaknya, Roo, dan kemudian kepada Adam dan isterinya, Simone. Dan sekarang kepada saya. Dan kepada kamu. Dan semua rakan dan keluarga kolektif kami. Perhentian seterusnya: dunia.

Walaupun anda menggunakan buah, ini masih merupakan salad yang gurih dan tidak pencuci mulut. Rapoport juga suka matang, pic masak dengan pudina segar, dan mempunyai stroberi dan plum di dalam senarai cubaannya. Hanya bertujuan untuk sesuatu yang berair dan segar dan menambah banyak minyak zaitun, garam, dan lada. Mozzarella segar-sebaik-baiknya daripada pelbagai jenis susu dan buih adalah topping klasik, tetapi saya berfikir menggabungkan pic dan burrata untuk kesempurnaan tambahan.

Sama ada anda seorang pemarah tomat seperti saya atau hanya ingin menggunakan buah dengan cara yang baru, saya fikir kita semua boleh bersetuju mana-mana Sebab untuk mengambil lebih banyak keju musim panas ini adalah yang baik.

Dapatkan resipi: Fig Caprese Salad

Anda boleh menjadi mewah dan menjadikan mozzarella segar ANDA:

Cara Membuat Mozzarella Homemade