Resipi Pork Chop yang akhirnya mendapat saya di Keretapi Pork Chop

Setiap kali saya membeli daging babi, ia tidak mempunyai keyakinan dan keberanian. Kali ini mereka tidak akan menghisap! Mereka jauh lebih murah daripada stik! Saya mungkin mengikuti semua Selamat menjamu seleraPetua dan kiat untuk daging berair dan masih ada berakhir dengan sesuatu yang kenyal seperti gos lama yang anda pilih di bahagian bawah meja sekolah anda dan memberikan yang lain. Ia kelihatan seperti idea yang baik pada masa itu, tetapi tidak pernah.

Sehingga Saya membuat cincang daging babi yang kelihatan menarik tetapi tidak lazim dari kisah pemisahan selama seminggu dalam isu Jun. Itu matlamat saya estetik! Tanya almari pakaian saya yang ditaja oleh Everlane. Walaupun gambar gaya, dengan herba dan jalapeños yang tersebar seolah-olah mereka ditiup di sana oleh angin, mencadangkan sebaliknya, ia benar-benar adalah resipi mudah. Tinggal dengan saya.

Resipi makanan kanan resep Chris Morocco akan menjadi seperti ini. Anda mencucuk cincang itu dengan garpu dan memikirkan semua orang dan bank yang telah menganiaya anda. Kemudian perapian adalah t-shirt putih dengan blazer: ¼ cawan kicap, ¼ cuka cuka beras yang tidak berasas, 2 sudu teh gula pasir gelap atau coklat muda.

TIGA RAMUAN. Jadi sejuk lagi profesional. Jadi pejabat-untuk-menyelam-bar-siap.

Kemudian marinate your chops with separuh pemprosesan dalam beg Ziploc untuk apa jua masa terasa betul. Sehari jika anda ingat, dan 10 minit jika anda tidak. Semuanya masih hebat. Saya suka matematik itu!

Dapatkan grill anda pada medium, minyak parut seperti manusia yang bertanggungjawab. Hidupkan permainan besbol di radio kerana penyiar sentiasa lebih baik. Saya suka cara mereka menggambarkan cuaca. Apa yang perlu anda lakukan untuk mendapatkan di GrillMood ™. Kemudian sampah pengasam dan musim tepung dengan garam dan lada. Apabila anda mencurahkannya selama 6-8 minit, terus beralih setiap 30 saat atau sebagainya dan memberus mereka dengan separuh LAIN pengasam yang anda simpan lebih awal. Saya menggunakan Thermapen untuk mengetahui apabila mereka selesai-chops jam di pada 145. Kadang-kadang saya menyelinap mereka beberapa darjah sebelum untuk membiarkan mereka berehat.

babi chop
Gambar oleh Alex Beggs

Saya bukan stylist makanan, tapi lihatlah pot itu!

Saya tidak pernah melakukan keseluruhan herba dan jalapeño kerana sumber-sumber di dalam peti sejuk saya dan kemalasan, jadi saya membiarkan kamu turun, Chris. Maaf tentang itu. Tetapi tanpa mereka, tulang ini begitu berair, rasa yang kaya asin-manis-berasid-sempurna. Itu menipu yang genius, mengapa saya tidak pernah melakukannya sebelum ini? Ia sangat masuk akal. HOLES FOR SAUCE. Saya telah membuat resipi ini sebanyak dua kali dalam sebulan lalu dan tidak sekali pun mempunyai cucukan yang diberikan kepada saya keadaan perubatan tragis yang dikenali sebagai mengunyah-anda tahu yang satu, seperti kendi yang dibasuh di gundukan untuk kali kesembilan.

Dapatkan resipi: Pork Pork Chops Teruk Dengan Herba Dan Jalapeños

Apabila cuaca lebih sejuk, saya akan cuba seterusnya:

Cara Membuat Pork Chop Bakar Pan-Roasted