Pickle Anda Dipanggil: Ia Mahu Lihat Grill Anda

Perkara terbaik yang anda belum lakukan dengan jeruk anda ialah membuangnya ke atas panggangan.

Mike McClure, bapa Bob dan Joe McClure, pengasas Pickles McClure yang berpangkalan di Detroit, memalingkan kita ke idea untuk mengambil sayur-sayuran berkilat yang biasanya langsung dari balang ke mulut kita dan menampar mereka di atas api. “Ia meningkatkan rasa,” katanya.

McClure bersumpah dengan “karamelisasi hebat garam air permukaan” yang anda dapat apabila anda memanggang jeruk pedas syarikat. Apa yang perlu anda lakukan ialah memetik tombak dari balang dan api panggang anda.

Penyunting makanan bersekutu Rick Martinez mempunyai beberapa cadangan untuk anda lakukan. Anda akan mahu menggunakan tombak, bukannya separuh, supaya jeruk itu akan mengekspos lebih banyak permukaannya ke api untuk membuat karamel. Rumput lemak akan menghalang mereka daripada menjadi lemah pada panas tinggi. Gunakan mana-mana jeruk adalah kegemaran anda, tetapi ingat bahawa jeruk super-manis akan menjadi lebih manis apabila air garam menyiram.

Sebaik sahaja anda telah memilih tombak anda, engkol memanaskan grill. Anda akan mahu ia panas sebelum anda meletakkannya ke bawah-tegak ke grates, tidak selari-tidak lebih dari satu atau dua minit di setiap sisi. Gril akan memberikan asap dengan beberapa karamelisasi, tetapi jika anda mahu lebih banyak perisa karamel, anda lebih baik memasak pasir pada mereka dalam kuali pada api sederhana selama satu atau dua minit setiap sisi, kata Martinez.

Martiniz berkata, walaupun anda tidak boleh dipersalahkan kerana hanya menghirupnya dan meletakkannya di atas bakar segar burger atau anjing panas. Ia adalah masih musim panas, selepas semua.

Pair acai bakar dengan sayap ayam yang disapu, dimasak di atas yep, anda meneka-panggangan anda:

Cara Memanggang Sayap Sayap Ayam, Bercemar