Mulakan Hari Anda Dengan Kami Sandwich Sarapan Terunggul dan Teruskan Morning Terbaik

Kami mempunyai beberapa pendapat yang sangat kuat mengenai apa yang masuk ke dalam sandwic sarapan pagi yang sempurna: Muffin Inggeris dan keju Amerika tidak boleh dirunding. Telur mesti dilipat, tidak digebuk atau digoreng, jadi mereka menjaga integriti mereka dalam setiap gigitan. Dan sandwic tanpa sosej sarapan tidak bernilai makan. Kami mengambil beberapa isyarat daripada tuhan sandwich sarapan pagi di restoran seperti Eggslut di Los Angeles, Noble Sandwich Co. di Austin, dan Syarikat Telur Eastman di Chicago untuk membuat versi sandwich sarapan pagi kami. Berikut adalah cara kami melakukannya:

Roti itu

sarapan-sandwich-english-muffin
Christopher Testani

Klasik Muffin Bahasa Inggeris menyampaikan nisbah roti ke telur-ke-sose yang optimum (kami sangat setia kepada jenama Thomas.) Selepas membelah muffin dengan separuh tangan anda (itulah Thomas ‘101-tingkat pisau semua nooks dan celah yang baik) , pergerakan bintang emas adalah untuk mentega kedua belah pihak, kemudian bilahkannya dalam kuali besi besar di atas api yang sederhana tinggi, menekan sedikit hingga coklat keemasan, kira-kira 3 minit setiap sisi.

Daging

sosej sarapan pagi-sosej
Christopher Testani

Kami akan menendang diri di belakang dan mengatakan bahawa kami mengilhami Selatan roti sosis adalah lebih baik daripada apa sahaja yang boleh anda beli di kedai. Ini patties mudah dibentuk harus dibentuk tidak lebih tebal daripada ¼ “. Sementara grill muffin Inggeris, masak sosis bersama sehingga ditenun pada satu sisi, kira-kira 2 minit. (Jika sesetengah lemak dari sosej harus sampai ke muffin, jangan marah pada itu.)

Keju

sarapan-sandwich-keju
Christopher Testani

Terdapat masa dan tempat untuk Keju Amerika, dan mempercayai kami: Ini adalah masa dan tempat. Keju lain tidak boleh bersaing dengan meltabilinya. Pelan permainan: Sebaik sahaja satu sosej sosej telah ditenun, flip dan letakkan 2 keping keju di atas. Apabila sosej dimasak dan keju adalah melty (kira-kira 2 minit lebih), matikan api, tetapi biarkan muffin dan sosej duduk di sana supaya mereka tetap panas semasa anda membuat telur.

Telur

sarapan-sandwich-telur

The Telur terlipat tinggal meletakkan apabila anda memakannya (tidak seperti perebutan) dan tidak dribble ke wajah anda (seperti goreng). Mulailah dengan mencairkan mentega dalam kuali kecil nonstick di atas api sederhana. Pukul 2 telur besar sehingga dicampur rata dan tambah ke kuali kecil nonstick; musim dengan garam dan lada. Menggunakan spatula getah tahan panas, masak telur, kacau dengan cantik sentiasa membentuk curam bantal (seperti perebutan lembut) sambil mengangkat pinggir telur dan memiringkan kuali untuk membiarkan telur yang tidak masak di bawahnya, sehingga kebanyakannya ditetapkan tetapi masih sedikit berair di atas, 2 minit. Tambah beberapa pinch chives dicincang dan lipat telur ke dalam setengah bulan, kemudian separuh lagi supaya semua sesuai dengan muffin itu.

Ekstra

sarapan-sandwich tambahan
Christopher Testani

A cuka, bukan-gila-berapi-api sos panas (seperti Cholula klasik) adalah penting untuk memotong semua kelebihan gemuk. Juga perlu: hujan gerimis madu untuk pengalaman melekit-manis manis.

Keputusan

sarapan pagi-sandwich-selesai
Christopher Testani

Sandwich telur buatan sendiri yang muktamad, juga dikenali sebagai sarapan pagi, makan tengah hari, dan makan malam (mengapa tidak?) Juara.

Mahu buat Sandwich Sarapan Terbaik kami? Pertama, anda memerlukan beberapa Sosej Sarapan.