Menetapkan Diri Anda untuk Turketta Tanpa Flaw Dengan Panduan Butchering Langkah-demi-Langkah kami

Hidangan yang paling dirasakan pada tahun ini tidak sepatutnya menjadi yang paling saraf. Bersedia untuk disediakan dengan klasik yang dikemas kini, pencuci mulut tidak membakar, dan banyak lagi dalam panduan Thanksgiving 2015 kami.

Terdapat sedikit penyembelihan yang terlibat dalam membina burung ini yang menunjukkan Kesyukuran: The Turketta. Oleh kerana payudara kalkun mempunyai hujung tebal dan ujung runcing, kuncinya adalah untuk mengagihkan semula beberapa daging supaya turkeyta memasak secara merata. Untuk menjadikan payudara kalkun daging berdaging bacon ini bersatu, semua yang perlu anda lakukan ialah mengikuti cetak biru langkah demi langkah sebelum melancarkan:

turketta-butchering-1
Alex Lau

Langkah 1

Susu ayam panggang ayam kering dan letakkan bahagian kulit pada lembaran penaik rim yang besar sehingga bahagian paling tebal dari payudara paling dekat dengan anda.

turketta-butchering-steps-2-6
Alex Lau

Langkah 2

Jalankan jari-jari anda di bawah kaki panjang untuk memisahkan.

turketta-butchering-step-7
Alex Lau

Langkah 3

Seterusnya, anda akan rama-rama setiap sisi payudara supaya daging itu adalah ketebalan seragam. Bermula di satu sisi dan menggunakan bilah yang tajam, tajam, posisi pisau kira-kira 3 “dari hujung leher (bahagian paling luas payudara).

turketta-butchering-step-8
Alex Lau

Langkah 4

Potong ke bawah ke bahagian paling tebal daging pada sudut 45 ° (jangan dipotong).

turketta-butchering-steps-9-10
Alex Lau

Langkah 5

Buka flap top yang baru anda buat seperti buku.

turketta-butchering-steps-11-14
Alex Lau

Langkah 6

Lipat fillet yang anda hapuskan pada mulanya di setengah dan tempat di jurang berbentuk atas dan bawah V di antara payudara. Idea ini adalah untuk mewujudkan lapisan daging ketebalan seragam di seluruh payudara.

Langkah 7

Pada ketika ini, anda sudah bersedia untuk menggosok payudara itu dengan rempah-rempah, menggulungnya seperti roll jeli, dan mengikatnya dengan beberapa tali. Anda akan memasak payudara hingga keemasan, kemudian gumpalannya dengan irisan daging dan panggang sehingga bacon dicakar dan segar.

Lihat bagaimana ia datang bersama:

Memuatkan

Lihat di Instagram

Sedia menggulung? Dapatkan resipi penuh di sini.

tg-illo-footer

Semua yang anda perlukan untuk Kesyukuran 2015

Dapatkan isu November kami disampaikan pada waktunya untuk Thanksgiving dengan melanggan hari ini!