Lettuce panggang adalah perkara paling mudah yang boleh dibuat di BBQ anda

Anda seorang juara musim panas musim panas. Anda telah memanggang setiap daging di dalam buku, dan anda telah menyempurnakan teknik barbeku sayuran yang tebal, berair. Tetapi adakah anda memanggang selada? Ya, awak mendengar kami betul: salad. Dapatkan char sedikit di atasnya dan pada dasarnya stik salad. Sekiranya anda tidak melakukan ini dan mengatasinya dengan berpakaian dewi hijau herba, anda telah hilang.

Cara Memanggang Salad

Ketua Hak

Untuk hasil terbaik, anda tidak mahu hanya hijau berdaun. Pilih kepala selada seperti romaine: padat dan tegas, dan itu akan kekal bersama di atas panggangan. Slice it separuh lengthwise, menjaga inti utuh pada kedua-dua bahagian. Gerimis masing-masing dengan minyak zaitun dan taburkan dengan garam dan lada.

Char It Up

Dengan gril anda pada panas yang panas, letakkan setiap bahagian potong ke bawah, mengelakkan nyalaan langsung. Ya, anda mahukan char bagus; Tidak, anda tidak mahu menghantar daun berair anda dengan asap. Perhatikan mereka dan bawa mereka keluar dari panas apabila grill-sidenya rangup tetapi bahagian dalamnya masih lembut dan renyah.

Dapatkan berpakaian

Bukan sahaja salad memanggang super mudah, tetapi begitu juga pakaian dewi hijau yang ketagihan, kami telah mengunggulinya. Dalam pengisar, gabungkan krim masam, mayo, herba segar seperti tarragon dan pasli, bawang putih, ikan bilis, dan jus lemon. Drizzle itu di atas bahagian yang hangus dari salad dan atas dengan herba cincang tambahan. Oh, dan hujah pro: Selalu buat lebih daripada yang anda fikir anda perlukan. Percayalah, anda akan menginginkannya.

Dapatkan Resipi: Green Goddess Dressing

Bon Appétit Ibu Pejabat Penanaman, Tepat Jalan Ini