Kita Tidak Boleh Ingat Kehidupan Sebelum Roti Goreng

Anda tahu bagaimana apabila anda membuat keju panggang, roti mendapat semua glistening dan emas dan rangup dan lazat? Newsflash: Anda tidak perlu membuat keju panggang untuk mendapatkan roti seperti itu.

Anda hanya perlu menggoreng roti anda dan bukannya memanggangnya.

Saya mula melakukannya baru-baru ini, hampir sebagai pemikiran. Pada kebanyakan pagi, saya memasak beberapa telur dalam minyak zaitun untuk sarapan pagi. Selalu ada minyak yang tersisa di dalam kuali dan saya fikir, mengapa tidak membuang sepotong roti yang berkerak dan rapi di sana sementara kuali masih di atas nyalaan?

Boom.

Cara Membuat Roti Goreng

Beberapa minit kemudian, selepas meratakan roti dengan spatula, saya mempunyai sesuatu yang pada dasarnya sama seperti roti bakar tetapi jauh lebih memuaskan-renyah di luar, lembut dalam, dan dihidangkan dengan rasa.

Sudah tentu, anda tidak perlu telur membuat roti goreng. BA pengarah makanan Carla Lalli Music melempar beberapa keping dalam kuali untuk berkhidmat dengan sup tomato buatan sendiri. Saya telah memasangkan roti goreng dengan keadaan rebusan kacang yang saya buat pada musim sejuk.

Dan sementara roti goreng mungkin kelihatan tidak enak, ia tidak kurang sihat daripada roti bakar. Ini adalah perkara yang sama-roti ditambah mentega atau minyak zaitun. Hanya lebih baik.

[#### Untuk lebih banyak inspirasi sarapan pagi, lihatlah 44 resipi telur kegemaran kami

] (http://www.bonappetit.com/recipes/slideshow/egg-recipes)