Cara Pilih Arang Tepat untuk Grill Anda

Di sini pada Selamat menjamu selera, kami suka mencucuk arang. Gas tidak boleh datang dekat dengan menyampaikan kuat, bahkan dinding panas yang tinggi yang jahat yang menghasilkan arang yang menyala-bersinar jeruk. Walau bagaimanapun, tidak semua arang dibuat sama. Di bawah, beberapa pilihan anda.

Tahap seterusnya dibakar: Binchotan

Memenuhi Dom Pérignon arang kayu keras: binchotan Jepun (gambar di atas). Potongan-potongan kecil yang sempurna dari serat karbon tinggi, kilau kering yang terbuat dari kilau kering sangat luar biasa, insanely hot, dan kekal selama-lamanya. Untuk harga (kira-kira $ 20 untuk 3 paun), anda tidak akan memuat Weber anda dengan emas yang hangus ini. Jadi kenapa tidak pergi dan berinvestasi dalam mini Japanese robata grill atau hibachi?

arang batu-kayu keras
Danny Kim

Bergerak pro? Simpan cerobong kedua untuk mengisi semula arang panas anda.

Lump Kayu Kayu

Ia diperbuat daripada potongan kayu keras yang hangus; beg atau dua sentiasa dekat apabila kita sedang memanggang. Barang-barang ini terbakar dengan sangat bersih, dan haba sengit dan rasa berasap yang luar biasa yang dihasilkannya tidak dapat dipadankan.

briket-arang-briket
Danny Kim

Kami sangat suka berapa lama briket ini terbakar. Mereka ikonik atas sebab.

Briket Arang yang ditekan

Apa yang anda fikirkan apabila anda berfikir arang: nugget seragam yang diperbuat daripada serpihan kayu dan beberapa bahan lain yang mungkin bukan kayu. Mereka tersedia secara universal dan menawarkan haba tahan lama yang boleh dipercayai. Langkau cairan ringan dan gunakan cerobong arang untuk menyalakannya.

briquettes arang segera
Danny Kim

Biarkan arang batu terbakar selama mungkin sebelum memasak untuk hasil yang terbaik.

Briket arang segera

Ini akan dilakukan dengan secubit, tetapi kami cuba mengelakkannya jika boleh. Ini seperti briket arang biasa tetapi telah direndam dalam cairan ringan untuk pencucuhan mudah, dan rasa kimia yang mereka tambah kepada makanan … kurang daripada yang diinginkan.

Dapatkan dipecat untuk musim memasak dan beli salinan terbitan Jun kami.