Cara Membuat Sebanyak Putih Telur Anda

Telur adalah makanan ajaib-salah satu makanan yang sempurna ditentukur dan sempurna yang membuat anda ingin mengucapkan terima kasih kepada alam untuk melakukannya. Telur lebih besar daripada jumlah bahagiannya, pasti, tetapi bahagiannya tidak terlalu lusuh. Walau bagaimanapun, mereka lakukan memerlukan beberapa penjagaan tambahan semasa memasak-terutamanya putih. Kami mendaftar masuk dengan Kitchen Test untuk petua memasak dengan cara yang betul.

Perkara Penting

Sebelum memukul putih telur, sentiasa bawa telur ke suhu bilik. Putih-putih sejuk tidak menggabungkan udara hampir sama dengan putih suhu bilik, dan akan membuat kek roti malaikat anda padat bukannya cahaya, mengangkat, dan, baik, malaikat.

Mula perlahan

Apabila menewaskan putih telur, mula perlahan-lahan pada mulanya, dan meningkatkan kelajuan semasa anda pergi. Agitasi perlahan memecahkan protein pada putih telur, yang membolehkan mereka menjadi lebih kenyal. Apabila mereka “dilonggarkan,” secara beransur-ansur mula mengalah dengan lebih cepat untuk memasukkan lebih banyak udara.

Garam!

Penolong editor makanan Claire Saffitz sentiasa menambah garam garam apabila memukul putih telur.

Tahu Meringue anda

Untuk setiap meringue ada musim, dan kaedah, dan pencuci mulut terbaik untuk pergi bersamanya. Berikut adalah lawatan dari meringues berbeza yang mungkin anda buat di rumah .____

Perancis, atau, cara “klasik”: Gosok gula menjadi putih telur, seperti dalam Peppermint Meringues bengkak ini.

Switzerland: Whip putih telur dan gula ke atas bain-marie untuk memanaskan putih, kemudian teruskan sebat sehingga sejuk, untuk meringue buttercream Swiss.

Itali: Putih telur yang dipukul dengan lembut disebat dengan sirap gula panas sehingga kaku. Ini menghasilkan meringue yang lebih stabil yang tidak akan mengalir terlalu cepat, dan sering digunakan dalam Baked Alaska, atau dalam pai, seperti Lime Blackberry Italian Meringue Pie.

Jangan Buangkan Orang-Orang Bersih

Anda hanya membuat custard, dan anda mempunyai lapan putih telur tambahan. Jangan cakap! Simpan sehingga dua hari di dalam peti sejuk dalam beg plastik atau bekas – jangan lupa melabelkan tarikh dan berapa telur. Anda boleh membekukan putih telur, tetapi hanya untuk digunakan dalam omelet putih telur atau scrambles; putih cair cenderung untuk memisahkan, dan tidak akan berdiri untuk mencambuk. Jika awak mestilah buat omelet putih telur, pastikan untuk menjaga haba yang rendah dan lambat. Tanpa penambahan kuning telur, putih anda akan masak dengan cepat.

Bagaimana lagi untuk menggunakan orang-orang kulit putih itu? Sekurang-kurangnya meringue meringue penuh, berikut adalah beberapa cara kegemaran kami untuk menggunakan sisa makanan.

  1. Ringankan perebutan telur seluruh dengan beberapa putih ganti.

  2. Putih telur adalah komponen utama pelbagai kacang jazzed-up.

  3. Buat fizz telur putih-putih (inilah video how-to untuk Ramos Terkenal).

  4. Pertimbangkan orang kulit putih sebagai alasan untuk membakar kumpulan pembiaya, atau kue makanan malaikat. Heck, anda juga boleh membuat malang sendiri!

Sekarang bahawa anda telah mendapat dibawa dan menggunakan 10 putih telur, pergi membuat beberapa resipi ini menggunakan hanya kuning!