Cara Membuat Riben Pendek Sempurna Wain Merah Merah

Satu periuk besar rusuk yang dipenuhi wain merah adalah sama-sama menyenangkan di makan malam Ahad dan di majlis makan malam untuk orang ramai. Kami menyukainya kerana ia mengambil masa kurang daripada sejam untuk dibuang bersama sebelum ia berantakan, menjadikan rumah kita bau mengagumkan, dan rasa lebih baik apabila disediakan sehari ke depan dan dipanaskan semula sebelum disajikan. Versi kami menghasilkan tulang rusuk sehingga lembut anda tidak akan dapat memilih satu tanpa daging jatuh dari tulang. Penyunting makanan kanan Alison Roman berkongsi beberapa petua untuk menyempurnakan kursus utama yang mengagumkan ini (tetapi hampir tidak mudah).

Jangan mengiritasi Garam atau Lemak

Hancurkan tulang rusuk anda dengan garam dan lada sebelum anda memasaknya dengan rasa maksimum. Dan apabila kita mengatakan “sangat baik,” kami bermaksud anda boleh melihat filem garam yang kelihatan putih di seluruh daging anda. Walaupun tulang rusuk yang pendek mempunyai banyak lemak, jangan menahan minyak zaitun yang anda gunakan untuk memasaknya-anda ingin mendapatkan langkah ini dengan betul, dan anda akan mencurahkan apa-apa kelebihan lemak selepas anda menyedut daging, apa juga.

Brown dalam Batches

Hidangan ini mempunyai beberapa langkah tangan yang sedikit, jadi buatlah setiap orang menghitung. Antara langkah-langkah yang paling penting: mendapatkan yang baik, ayam yang berwarna perang keemasan di seluruh tulang rusuk yang pendek. Ini tidak akan berlaku jika anda mengamalkan periuk anda-sebaliknya, anda akan ditinggalkan dengan daging kukus yang mengambil warna yang agak abu-abu, dan tiada siapa yang berminat dengannya. Selepas anda memasak daging anda, biarkan bit coklat di bahagian bawah periuk-sayuran dan wain yang akan ditambahkan kemudian akan mengambil semua potongan perisa.

Layer Strategik

Rom suka menggunakan penyepit untuk menyentuh tulang rusuk pendek yang terbalik ke dalam periuk sebelum mereka membasuh lebih panas sehingga empat jam. Satu helah yang dia suka gunakan: apabila menambah beberapa tulang rusuk terakhir ke dalam periuk penuh, letakkan mereka tulang sebelah sehingga semua daging sepenuhnya tenggelam.

Dapatkan Resipi: Ribut Ribut Merah Wain Merah dengan Wortel