Cara Membuat dan Menggunakan Packet Foil untuk Memasak di Grill Anda

Kami kini 27 hari ke dalam kempen 30 Days of Grilling kami, dan satu perkara sepatutnya cukup jelas: Kami suka memanggang. Kami suka panas, asap, char, kegembiraan utama memasak tepat di atas kayu dan gas dan api.

Tetapi kami juga memahami bahawa untuk menyusun hidangan lengkap di panggangan, anda kadang-kadang perlu memasukkan hidangan yang dihasilkan oleh kaedah memasak lain. Mendidih dan mengukus jelas pucat berbanding dengan memanggang, tetapi kita mesti mengakui bahawa mereka mempunyai tempat mereka di repertoar kami, dan kami menyukai sebilangan besar cendawan yang dikukus dalam kerajang dengan mentega. Dan kerana kita bukan peminat besar berlari bolak-balik antara dapur panggangan dan dapur, kita mempunyai penyelesaian yang murah dan mudah untuk membolehkan anda menggantung oleh Weber selagi anda perlukan: aluminium foil. Iaitu, membuat satu paket keluar dari kerajang, mengisinya dengan perkara-perkara yang sedap, menyegelnya, dan meletakkannya di gril. Berikut adalah cara anda melakukannya:

Tarik panjang keranjang aluminium yang panjang dan lipatnya sehingga anda mempunyai lapisan dua. Letakkan bahan anda di tengah, kemudian tarik ke satu bahagian, lipat tepi untuk mengelak. Kemudian lipat baki dua baki. Jangan meterai paket terlalu ketat: anda ingin meninggalkan beberapa bilik untuk stim untuk berkembang.

Apa maksud awak? Apa yang perlu anda letakkan dalam paket? Nah, cuba gunakan sayur-sayuran yang cenderung melepas lebih banyak kelembapan, seperti tomato, bawang, zucchinis, dan cendawan.

Berikut adalah beberapa idea:

Gabungkan separuh
tomato ceri atau tomato masak yang dicincang dengan cengkih bawang putih, cendawan herba segar seperti oregano atau kemangi, sejumlah besar minyak zaitun, dan garam dan lada. Catat semua bahan dalam bungkusan itu dan letakkan di atas panggangan atas haba tidak langsung sehingga tomato sangat lembut dan berair, kira-kira 30 minit. Sepadan dengan ayam, stik, atau makanan laut.

Campurkan cincang kasar
kimchi, bawang merah, dan mirin. Gerimis dengan minyak sayuran dan musim dengan garam dan lada; meterai dan panggang sehingga bawang lembut, kira-kira 25-30 minit. Selesai dengan beberapa titisan minyak bijan jika dikehendaki. Terbaik dengan daging babi barbeku, ayam bakar, atau stik.

Campurkan cincang
plum merah masak dengan bawang merah yang dihiris, cendawan thyme, cuka anggur merah, minyak zaitun, dan garam dan lada hitam tanah kasar. Bakar sehingga plum berair dan lembut, sekurang-kurangnya 30 minit. Hidangkan dengan kambing panggang atau daging babi.

Campurkan dihiris
cendawan bercampur (cth., butang putih, cremini, enoki) dengan cincang mentah, mentega, dan garam dan lada. Bakar sehingga cendawan lembut, kira-kira 30 minit. Beri mereka perisa jus lemon segar sebelum berkhidmat.