Cara Membuat Burger Damn Terbaik di Grill Backyard anda

Apabila cuaca panas dan barbeku belakang rumah bermula lagi, ada satu perkara yang kita mendambakan: burger besar dan berair. nasib baik, Selamat menjamu selera ketua pengarang Adam Rapoport berada di sini untuk memandu kami melalui proses untuk memasak Double RL Ranch Burger, resipi penutup kami dari isu Jun 2015. Teruskan membaca untuk mendapatkan petua yang lebih baik-terbaik, kemudian pelana naik-kami pergi ke ladang.

Daging Perlawanan Anda

Burger hanya sekadar daging yang anda gunakan untuk membuatnya. Di Polo Bar Ralph Lauren di NYC, mereka menggunakan gabungan chuck ground, brisket, dan tulang rusuk pendek untuk lemak ideal: nisbah rasa. Tidak boleh mendapatkan campuran khusus di tukang daging anda? Fokus pada kandungan lemak. Beli daging lembu dengan kandungan lemak 20%, dan lupa kata “bersandar” (sekurang-kurangnya untuk hidangan ini). Peratusan itu akan memastikan burger anda beraroma dan berair.

Jadilah lembut

Musuh ke mana-mana burger berlebihan. Elakkan pencampuran yang berlebihan ketika membentuk patties, dan gunakan sebagai cahaya sentuhan yang mungkin. Bertujuan untuk kira-kira 6 auns daging untuk setiap burger, dan gunakan jari anda untuk membuat divot kecil di tengah. Burger akan berkembang ketika ia memasak. Dan adakah roti anda memihak: Menentang keinginan untuk mengatasi burger anda. Burger tebal bukanlah burger yang lembut.

Tiada tekanan

Kita tidak boleh menegaskannya cukup: Apabila anda meletakkan burger anda di atas panggang yang panas, jangan tekan atau squish mereka dengan spatula. Yang melepaskan semua lemak … terus ke api. Bukan sahaja anda membuat bahaya kebakaran yang mungkin, tetapi juga anda membazirkan semua kebaikan yang berair itu. Hanya biarkan mereka melakukan perkara mereka selama kira-kira 5 minit, kemudian lembut flip. Mereka akan menjadi pelik yang cantik dengan sendiri.

Keju, Sila

Apa-apa jenis keju yang anda suka (Cheddar, Amerika; kami tidak menghukum), tambahnya selepas anda membaling burger, kemudian tutup gril itu. Mengekalkan haba yang terperangkap dalam kubah akan membuat keju mencairkan lebih cepat dan lebih rata, bermakna ia akan menjadi sempurna dengan masa burger selesai memasak.

Jangan Lupakan Sos Khas

Ya, burger anda memerlukan sos khas. Berikut adalah cara kami melakukannya: mayonis, saus tomat, saus panas, saus Worcestershire, serbuk bawang, serbuk bawang putih, manis, cornichons, garam, dan lada. Adakah air mulut anda masih belum? Tanda dari mana-mana saus khas yang baik adalah kekacauan dan asid yang kecil untuk mengimbangi kekayaan-dan ini sudah pasti akan berlaku. Mana-mana topping selepas itu? Semuanya terpulang kepada awak.

Dapatkan resipi: Double RL Ranch Burger