Cara Membuat Beg Pastry dalam Pinch (Cookies Anda Akan Terima Kasih)

Seperti menghidupkan kentang atau membuat kuih béarna dengan tangan, membentuk kornet – sehelai beg kue DIY – dari kertas kertas yang terasa seperti salah satu perkara yang dilakukan oleh pelajar masakan sekali atau dua kali dan kemudian tidak lagi. Tetapi tidak seperti dua yang pertama, membuat kornet adalah satu teknik yang saya dapati sendiri menggunakan setiap kali saya mahu paip sesuatu icing atau coklat, contohnya-dengan cara yang sangat tepat. Ia yang alat yang anda ingin gunakan untuk menghiasi kembara percutian atau menulis mesej pada kek.

Apa yang anda perlukan untuk membuat kornet adalah sekeping kertas kertas. Teknik ini mudah: Ambil persegi kertas dan potong menjadi dua segitiga, kemudian lipat segitiga ke dirinya sendiri untuk membentuk sebuah kerucut kecil. Cornet kecil dan sesuai dengan mudah ke tangan anda, yang memberi anda banyak kawalan. Hanya ikuti langkah dan paip ini.

Langkah 1

bagaimana-untuk-cornet-langkah-1
Alex Lau

Mulakan dengan kertas kertas parit; tekan sudut bertentangan bersama-sama dan tekan tepi, kemudian potong di sepanjang tepi untuk membentuk 2 segitiga.

Langkah 2

cara-untuk-cornet-step-2
Alex Lau

Orient segi tiga sehingga bahagian terpanjang berada di bahagian bawah; tandakan pusat tengah dari sudut atas ke bahagian terpanjang.

Langkah 3

bagaimana-untuk-cornet-langkah-3
Alex Lau

Lipat di sudut kanan sehingga ia membentuk sudut 45 ° antara sisi terpanjang dan garis tengah. Teruskan melipat segitiga ke dalam dirinya dari kanan ke kiri sehingga anda telah mencapai hujungnya.

Langkah 4

how-to-cornet-step-4
Alex Lau

Pop membuka segitiga untuk membentuk kerucut dan mengisi; akhir snip dan mulakan paip.