Cara Membuat Ayam, Tuna, atau Sandwic Salad Sempurna (Lama Sekolah)

Mengakuinya: Anda menyukai ayam, tuna, atau sandwic salad telur yang baik. Tidak apa-apa; Kami juga mendapat tempat yang lembut untuk sandwic salad deli klasik ini. Mereka cantik dalam kesederhanaan mereka (ini bukan masa atau tempat untuk berkunjung tinggi atau artisanal). Apa yang benar-benar penting ialah anda memilih roti yang betul, terdapat soda ais sejuk di sebelahnya atau milkshake-dan bahawa ia dihidangkan dengan timbunan kentang goreng berminyak.


Salad tuna

Sandwic ini, yang digambarkan di atas, benar-benar bersinar dengan pecah masam yang masam, masin. Capers melakukan silap mata dengan baik, tetapi pastikan mereka memotongnya dengan halus, sehingga anda tidak menggigit secara keseluruhan. Mustard Dijon sedikit juga pergi jauh. Bagi acara utama, kami suka tuna air biasa yang biasa. Simpan tuna yang dikemas minyak untuk salad yang lebih menarik dengan rasa lain yang kurang tegas.


ayam salad
Alex Lau

Salad Ayam Apple-Fennel

Salad ayam yang baik adalah semua tentang masalah. Kami menggunakan kombinasi epal dan adas untuk menaikkan kelantangan, bersama dengan bawang merah, yang sedikit lebih manis daripada bawang mentah. Jangan repot-repot memasak ayam anda untuk ini-ayam rotisserie lembap, hanya apa yang diarahkan oleh doktor (sandwic).


telur salad-2
Alex Lau

Salad Telur

Tiada apa-apa yang rewel tentang telur salji ini-hanya telur rebus, mayo, cuka, beberapa tumbuhan asas (chives and dill), mustard, dan percikan sos panas. Bagaimana dengan kasar atau halus anda memotong telur terpulang kepada anda, tetapi satu perkara yang pasti: Jangan lupa garam dan lada.

Sandwic tanpa roti bukan sandwic sama sekali.