Brine, Asap, Penyembuhan: Kenapa Anda Perlu Memasak Vegan Anda Seperti Daging

Mahu tahu rahsia untuk mencuba kompleks, sayur-sayuran yang dimasak dengan sempurna di atas panggangan? Gunakan teknik yang sama yang anda katakan, stik. Kebombaan kebab lada dan bawang-hari-hari anda sudah selesai! Berikut adalah lima teknik yang mesra daging untuk memohon kepada semua sayuran kegemaran anda.

hijau-chile-charmoula
Christopher Testani

1. Brine

Brining membuka arena baru memanggang. Ia adalah permainan changer untuk menghasilkan padat seperti wortel, bit, dan radishes yang biasanya mengambil masa yang lama untuk melembutkan panggangan yang mereka membakar sebelum mereka menjadi lembut. Air garam cuka beras, gula, garam, dan aromatik menghasilkan sayur-sayuran dengan melancarkan proses memasak. Keputusan? Mereka keluar dari panggangan hanya al dente.

Dapatkan resipi: Sayur-sayuran Brined Brilled

Cuba dengan:
Green Chile Charmoula
Taburkan Bibir Spiced
Grilled Halloumi dengan Watercress


cipolline-onions-with-caraway-butter-sauce
Christopher Testani

2. Asap

Sayur-sayuran menyerap asap lebih cepat daripada daging. Panas lembut dan tidak langsung dan beberapa cip kayu adalah semua yang anda perlukan untuk memberi sayur-sayuran seperti lobak merah, akar saderi, dan kulit yang dibakar kubis dan wangi, menghasilkan daging. Kentang mengambil sangat baik untuk teknik ini, dengan mudah melancarkan asap ketika mereka melembutkan.

Dapatkan resipi: Kentang asap

Cuba dengan:
Bawang Cipoline dengan Sos Mentega Caraway
Cuka Timun Cuka


goury-kubis-wedges-dengan-buttermilk-berpakaian
Christopher Testani

3. Penyembuhan

Penyembuhan garam lebih daripada sekadar musim. Ia juga mempunyai kuasa ajaib untuk mengubah tekstur dalam proses. Salur cendawan kubis savoy di depan masa membolehkan perasa itu menembusi inti sambil memohon daun. Dengan cara itu, apabila kubis menjejaki panggangan, ia akan sampai ke tempat yang lembut di bahagian dalam sebelum ia mengancam untuk menghilangkan sepenuhnya di luar.

Dapatkan resipi: Bawang Savoy Kubis dengan Berpakaian Buttermilk


cendawan-dengan-bearnaise-yogurt
Christopher Testani

4. Keringkan Kering

Rempah sapu rempah sehingga rasa. Kami menggabungkan ketumbar, paprika, dan serbuk mustard. Satu gerimis minyak membolehkan sapuan untuk berpaut kepada cendawan, membawa rempah kepada setiap gigitan. Produk siap jadi sangat lembap dan kuat, kami tidak dapat menahan mengambil isyarat dari steakhouses dan memasangkannya dengan menggunakan sos (béren yang lebih ringan).

Dapatkan resipi: Cendawan dengan Béarnaise Yogurt


terung merah-kari-jepun-jepun
Christopher Testani

5. Marinate

Pengasinan yang berkuasa memberi dividen lazat. Anda meletakkan dalam beberapa minit persediaan di hujung depan-maka masa semua kerja untuk anda. Marinades terutamanya transformatif untuk terung, yang menyerap mereka seperti span, dan sayur-sayuran berdaun, yang dengan mudah menyerap minyak yang ditapis. Dua gelas roses dari sekarang, anda akan berterima kasih kepada diri sendiri.

Dapatkan resepi: Leafy Greens dengan Minyak Bawang Putih Pedas
Kari Merah Marinated Eggplant Jepun
Sichuan Peppercorn Black Bean Marinated Green Beans

Grill anak sayang anda (a.k.a salad anda):

Cara Memanggang Salad