Anda Telah Memanggang Ayam Anda Semua Salah

Apabila anda berfikir “ayam panggang,” kemungkinan anda memotret burung yang terbakar pada lembaran penaik atau panci panggang. Tetapi tengok penjual daging Jesse Griffiths panggang ayam secara langsung di atas rak ketuhar (itu betul-tidak ada lembaran pembakar yang dibenarkan!) dan anda akan segera menyedari bahawa anda telah melakukan semuanya salah. Pemilik Dai Due di Austin, kami tidak. 6 Restoran Baru Terbaik pada tahun 2015, baru-baru ini memperlihatkan tekniknya, dan, sejak saat itu, kami telah menjadi penginjil yang tidak rasmi untuk rak-rak. Inilah sebabnya kami menyukainya:

Cara Memanggang Ayam secara Langsung di Rak Oven Anda

Sangat Sederhana Anda Tidak Perlu Resipi

Resipi asas Dai Due untuk Ayam Rack-Roasted sangat mudah, ia patut dilakukan untuk ingatan. Sekiranya anda menghidangkan burung anda sebelum anda memanggangnya (dan anda mestilah), anda tidak perlu mempersiapkannya. Mudah.

Ia Memaksimumkan Keseluruhan Kulit Renyah

Rack-roasting bermaksud seluruh ayam dikelilingi oleh haba yang kering sepanjang masa ia memasak – yang bermaksud setiap bit terakhir kulit menjadi bagus dan rangup.

Ia Menghasilkan Sayuran Ekstra

Rebutlah kuali, isi dengan campuran sayur-sayuran yang anda inginkan-kami suka kentang, bawang merah, dan wortel, tetapi apa saja sayuran yang anda miliki akan berfungsi-dan letakkan di rak langsung di bawah ayam anda. Sebagai panggang ayam, semua jus yang lazat ini akan memberikan lurus ke sayuran, memberikan rasa tiada gerimis minyak zaitun boleh sepadan.

Kami mempunyai lebih banyak resipi ayam panggang hanya untuk anda.

Ketahui cara untuk merosakkan ayam keseluruhan semasa anda berada di sana:

Cara Menjual Ayam Secara Menyeluruh Dengan Jesse Griffiths Dai Due