Anda Boleh (dan Harus) Bawa Telur goreng untuk Makan Tengah Hari Pejabat Anda

Makan tengah hari yang sihat telah datang jauh sejak telur rebus. Walaupun kami akan sentiasa mempunyai tempat yang lembut untuk telur mudah alih, telur dan makan yang sempurna, hari ini, kami sedang membuang masa makan tengah hari kami pada tahap yang baru. Ini adalah cara kegemaran kami untuk #putaneggonit semasa makan tengah hari-termasuk goreng dan rebus yang sempurna. dan bagaimana anda boleh juga.

Fried

Nope, itu bukan salah taip. Anda benar-benar boleh membawa telur goreng untuk makan tengah hari. Kata web editor bersekutu Elyssa Goldberg, ia sangat mudah dia tidak berfikir dua kali mengenai sebatan. Rahsia itu adalah untuk memotong telur dalam kuali. Untuk memukul tempat yang manis hanya cukup dimasak, Goldberg memastikan bahawa putih dimasak dan disiapkan-putih berair boleh menjadi sulit untuk perut, ditambah memasak ia memberikan penghalang untuk kuning yang masih berair. Keluarkan telur telur kecil di atas tepung beras atau bijirin anda (Goldberg juga menambah sayuran goreng dan cendawan), dan tutup dengan penutup. Apabila tiba masanya untuk dimakan, panaskan selama dua minit, sehingga telur hangat tetapi tidak ditetapkan. Crack ke dalamnya dan biarkan kuning telurmu berlari.

Telur Fried Terbaik

Lembut-rebus

Dirahasiakan mudah. Tetapi telur rebus telur yang sempurna, yang cukup sempurna dan matang sehingga salad anda dengan kaya “berpakaian” jauh lebih baik. Anda pasti boleh tarik satu ini untuk editor web pembantu makan tengah hari Christina Chaey buat masa ini. Dia membuat telur 6 minit yang sempurna dengan membawa air mendidih, perlahan-lahan menjatuhkan telur, dan mendidih selama 6 minit. Berenang di dalam mandi ais berhenti proses memasak, dan telur itu dipasangkan dengan teliti dalam beg makan tengah hari. Apabila tiba masanya untuk makan tengah hari, Chaey menggunakan mesin kopi cawan satu gelas untuk mengisi cawan dengan air panas-tetapi-tidak-mendidih (Anda juga boleh menggunakan cerek elektrik atau microwave untuk memanaskan air). Dia meletakkan telur di dalam air selama dua minit untuk perlahan-lahan memanaskan semula, kemudian kulit dan hasil seperti biasa. Ikuti, dan lihat rakan sekerja anda kagum.

berbulu-omelet
Michael Graydon + Nikole Herriott

Kekunci omelet yang boleh diangkut adalah dalam tekstur. Foto: Michael Graydon + Nikole Herriott

Omelet

Hidangan omelet berair mungkin tidak sesuai untuk bahan makan tengah hari, tetapi omelet yang berbulu adalah cerita yang berbeza. Mulailah dengan bersungguh-sungguh memukul telur bersama-sama untuk memasukkan sebanyak mungkin udara ke dalam campuran. Semasa anda memasak omelet, sentiasa mengangkat pinggir dan benarkan bahagian yang belum dimakan untuk membuat sentuhan dengan kuali. Ini akan memastikan bahawa telur dadar itu tetap lembut dan gemuk, tidak basah dan basah. Jangan cuba untuk menggulung dan melipat ia-ia tidak akan bertahan pagi dalam Tupperware. Sebaliknya, tunggu untuk menyejukkan, kemudian potong ke dalam jalur. Tambah ke sandwic, salad, atau pakaian dengan banyak sos panas.

Omelet Perancis yang sempurna adalah Super Runny, Bright Yellow, dan penuh dengan Butter

Jerit

Telur jeruk hanya telur rebus di padang permainan yang baru. Untuk membuatnya, rebus dan telur sejuk setiap biasa. Kemudian, kupas dan tenggelam dalam cecair penjerukan. Gunakan sebarang jenis cuka yang anda suka (kami parsial kepada cider epal dan cuka anggur putih), bersama dengan gula, garam, dan rempah seperti lada, daun telur, atau cili. Gunakan resipi asas ini sebagai titik permulaan untuk mendapatkan perkadaran yang betul, kemudian bermain-main dengan agen perasa. Tambah bit irisan atau jus bit yang dimasak untuk nota manis dan warna merah jambu yang cantik. Biarkan mereka duduk di dalam peti sejuk selama beberapa hari, kemudian masukkannya menjadi salad telur, potong dan tuangkan sayuran, potong dan tambah sandwich-atau gali betul-betul.

salad frittata-sandwich-dengan-zaitun
Danny Kim

Teruskan, istirahat daripada konvensyen. Hidupkan frittata anda menjadi sandwic. Foto: Danny Kim

Frittata’d

Frittatas telah lama dipertahankan sebagai penyelamat makan malam yang pantas dan mudah. Mereka sama-sama mengagumkan semasa makan tengah hari-sebahagiannya kerana mereka semua sedikit sejuk kerana mereka panas dari ketuhar. Potong sekeping tebal dan lapisan dengan roti ciabatta berkerak, sayur-sayuran, sayuran segar, dan bumbu. Dan pertimbangkan ini perpecahan rasmi anda dengan pemotongan sejuk.

Perlu inspirasi makan tengah hari lagi? Bagaimana dengan semangkuk bijirin impian makan tengah hari anda?