7 Kesalahan Ayam Panggang Biasa

Walaupun ia adalah klasik cookout, ayam boleh menjadi sukar untuk mendapatkan hak di panggangan. Bagaimana anda tahu apabila ia selesai? Bilakah anda perlu berbaring pada sos? Apa suhu yang perlu anda masak di? Kami berunding dengan orang yang baik BA Test Kitchen untuk penyelesaian kepada kesilapan yang paling biasa dibuat orang. Bacalah untuk memaksakan diri anda raja atau ratu ayam di barbie. –Danielle Walsh

Tidak Bermula dengan Burung yang Baik
Ia mestilah bebas antibiotik dan hormon pada sangat paling kurang. Sekiranya yardstrutter itu dibangkitkan dengan betul, maka kemungkinan besar ia akan merasai kebaikan.

Melupakan Perasa
Pastikan anda taburkannya dengan garam dan lada sebelum anda membuangnya ke panggangan.

Memasak di Terlalu Tinggi Suhu
Jika anda memasak ayam terlalu panas panggangan, kulit akan membakar sebelum memasak daging. Sedang rendah ialah suhu terbaik pada gril arang, dan medium pada gril gas. Dengan cara ini, anda akan merebak kulit dan mengelakkan flareups.

Mengeringkan Chicken tanpa Kulit, Tanpa Boneless
Daging gelap di tulang lebih beraroma dan akan terus juicier di panggangan. Tetapi jika anda memasak dada ayam tanpa tulang tanpa tulang, masak di medium untuk panggangan arang dan sederhana tinggi untuk panggangan gas. Hanya menontonnya dengan teliti dan mengambilnya seminit sebelum dimasak (haba akan dibawa ke dapur memasak).

Tidak Memelihara Mata Di Atasnya
Anda akan melihat ketika anda memasak bahawa beberapa kawasan di panggangan anda coklat lebih cepat daripada yang lain. Anda perlu menggerakkan ayam di sekitar dan menghidupkannya sehingga kepingan dimasak secara merata. Anda boleh memberitahu tempat yang sejuk dengan meletakkan tangan anda di atas panggangan. Ia juga sesuai untuk menubuhkan api dua zon (di atas panggangan arang, gegelung push ke satu sisi, atau di atas panggangan gas, pastikan satu pembakar dimatikan) supaya ada kawasan yang sejuk untuk memindahkan ayam jika kulit memasak terlalu cepat sebelum daging selesai.

Tidak Menggunakan Thermometer Daging
Ini cara yang paling tepat untuk memberitahu jika ayam dilakukan. Suhu dalaman yang sempurna adalah 165 darjah untuk daging gelap, 160 darjah untuk putih. Sekiranya anda tidak mempunyai termometer segera baca, anda sentiasa boleh melakukan sedikit potongan ke tengah untuk memastikan bahawa ia hanya mengenai legap di tengah. Dengan kepingan tulang, jika anda memasukkan pisau kecil ke tulang dan jus berjalan jelas, anda baik. Jika mereka masih merah jambu, biarkan ia pergi sedikit lagi.
Perkumuhan Pada Sos Terlalu Segera
Baste terakhir! Sapukan apa-apa glazes manis ke arah akhir memasak. Letakkannya terlalu lama dan ia akan terbakar.

–Hunter Lewis dan Janet McCracken

Sekarang dapatkan grillin ‘. Berikut adalah sepuluh resipi ayam panggang kegemaran kami.

Jerk Chicken

Piri-Piri Chicken

Ayam Asia Bakar dengan Bok Choy, Cendawan Shiitake, dan Radishes

Lemon-Oregano Chicken Drumsticks

Gwyneth Paltrow’s Chicken Chicken dengan Peach BBQ Peach

Ayam Panggang dengan Za’atar

Ayam Panggang Yogurt-Marinated

Chicken Chicken dengan Chipotle Peach Dressing

Chicken Chicken Moroccan Style

Ayam Panggang Pedas Chipotle

Cara Memanggang Sayap Sayap Ayam, Bercemar

Cara Memanggang Sayap Sayap Ayam, Bercemar