6 Kesalahan Memasak Burger biasa-dan Cara Menghindari Mereka

Adakah terdapat sesuatu yang lebih baik daripada kesederhanaan klasik burger segar di luar grill? Satu burger yang baik-berair, beraroma, dan hanya dengan betul-betul adalah makan musim panas yang terbaik. Selain itu, terdapat pengangkat berat yang agak kecil ketika datang untuk menjadikannya, jadi mustahil untuk mengacaukan burger … atau adakah ia? Kami bercakap dengan Selamat menjamu selera editor makanan kanan Dawn Perry tentang apa tidak untuk dilakukan ketika memanggang burger. Adakah anda membuat salah satu kesilapan memasak ini?

1. Pergi untuk Daging Mahal

Filet top-of-the-line membuat burger yang lebih baik, bukan? Salah. Kata Perry, “Apa yang benar-benar penting ialah anda menggunakan potong dengan jumlah lemak yang bagus.” Jumlah yang baik sekurang-kurangnya 15 peratus hingga 20 peratus lemak akan membuat patty juicier. “Dengar, saya benar-benar suka chuck tanah,” katanya, sambil menambah bahawa sirloin pasti sesuatu untuk mengelakkan. “Ia akan kering apabila anda memasaknya.” Oh, dan ketika kita bercakap tentang daging perkara itu: Ya, anda boleh membuat patty dari ayam belanda, ayam, ikan, sayuran, atau kacang, tetapi itu bukan apa ini. Ini semua tentang daging lembu. Dan hei, ia tidak mengambil banyak usaha untuk membentuk patties anda sendiri. Kami mengesyorkan membeli daging tanah segar di atas burger yang telah terbentuk sebelum ini. Dengan cara itu, anda mempunyai kawalan penuh ke atas perasa. Dan bercakap tentang perasa ….

2. Pergi Custom-Crazy

Burger besar patut besar, tetapi itu tidak bermakna anda perlu pergi ke pisang dengan perasa. Apabila anda bekerja dengan daging berkualiti tinggi, bawang tumis dicampur ke dalam tepung hanya tidak perlu-dan berlipat ganda untuk bawang mentah. Perkara-perkara lain untuk meninggalkan: telur, serbuk roti, jintan, serbuk bawang putih, perasa taco, dan lain-lain. Yang menyatakan, jangan berhemat pada garam dan lada. Musim satu sisi patty dengan garam dan lada betul sebelum anda meletakkannya di atas panggangan, bahagian bawah ke bawah. Sebelum anda membaling burger, musim di sebelah yang lain.

3. Pack It In

Fikirkan lembut semasa membina burger anda; kini sudah tentu bukan masa untuk menjadi berat. Benar-benar mengemas mereka akan membuat untuk burger hok, padat, berat, burger. Pertimbangkan fakta bahawa patty akan dimakan pada roti yang agak halus (lebih banyak pada kemudian), bukan pada pinggan dengan garpu dan pisau. Dan datang neraka atau air yang tinggi, burger anda akan berkembang seperti yang anda panggang, jadi Buat divot di pusat burger. Dengan cara itu, apabila patty menjadi lebih besar, ia akan tetap sempurna lemak dan rata, bukan berbentuk kubah. (Tiada siapa yang mahu burger berbentuk kubah.)

4. A Bun Is a Bun Is a Bun

Ya, ini mengenai daging-tetapi roti juga tidak dapat dinafikan penting. Pertama adalah saiz roti anda: Tidak ada yang lebih buruk daripada mengambil gigitan pertama anda dan menyedari bahawa ia adalah semua roti, tiada daging. Untuk memulihkannya, pastikan burger anda adalah 6 hingga 8 ons, dan ia cukup luas untuk mencapai tepi luar bun. Walaupun kita suka roll gandum yang baik dan enak, kita tidak menyukainya untuk roti burger. Berikan roti dengan lembut di kedai, dan jika tidak ada di bawah ibu jari anda, tidak akan ada di bawah gigi anda. Lembut dan unggulan memenangi perlumbaan di sini; Kami peminat besar bun sederhana, licin, sesame-topped.

5. Berhati-hati semasa Memasak

Kami tidak mengatakan bahawa anda harus membuang bayi itu di parut dan berjalan kaki selama 20 minit permainan horseshoes. Kami hanya mengatakan bahawa anda tidak perlu sentiasa memeriksa, mencucuk, mengeluarkan, dan mengalihkan patty itu semasa memasak. Gunakan termometer untuk memeriksa suhu dalaman (lakukan tidak potong!). Dan sentuh saja tiga kali apabila ia mencecah panggangan: Putarnya 180 derajat, flipkannya, kemudian putar sekali lagi. Sekiranya anda sedang merancang untuk merancang, bina memasak burger kira-kira 4 minit setiap sisi.

6. Muatkan Ini

Dalam urat tidak terlalu banyak perasa, tolak dorongan untuk over-accessorize burger anda sebaik sahaja dimasak. “Saya tidak mahu menghadkan kreativiti seseorang,” kata Perry, tetapi dia mencadangkan untuk memaksimumkan dua bumbu dan tiga topping: Berfikir mayonis dan saus tomat, ditambah salad, tomato, bawang. Jika anda membungkus lebih banyak, anda tidak akan dapat mengambil gigitan tanpa membongkar burger, dan patty itu hanya akan hilang sepenuhnya. Pastikan topping yang anda tambahkan dipilih dengan berhati-hati – burger bukanlah tempat untuk sayur-sayuran yang hangat (buh-bye kale), dan mestilah, ideal, sedikit rasa segala-galanya dalam setiap gigitan. Dan jika anda akan menambah keju, sebaiknya anda pastikan ia benar-benar meleleh, berair, dan panas apabila anda menyampaikannya.

Bersedia untuk meletakkan semua pengetahuan anda dalam tindakan? Cuba BA Burger Deluxe atau recreate burger restaurant kegemaran kami di rumah.

Manual Summer Grilling BA: Burgers

Manual Summer Grilling BA: Burgers