5 Minuman berkafein Terbaik untuk Mengejar Awak dan Amaran pada Hari Cukai, 15 April

(Kredit: Matt Duckor)

Penangguhan, seperti Manifest Destiny dan NASCAR, adalah tradisi Amerika – bukan yang paling sombong kita untuk memastikan, tetapi tradisi tetap. Sebagai rakyat, kita berupaya meletakkan sesuatu di luar, menendang mayat di jalan raya, menunggu sehingga minit terakhir menangani masalah gatal yang tiba-tiba menjadi sangat mendesak..

Tidak ada perayaan yang lebih baik untuk jenama patriotik ini daripada 15 April, yang lebih dikenali sebagai Hari Cukai, apabila berjuta-juta orang Amerika berdarah merah menetap hingga jam malam malam yang mengalir menerusi resit-resit yang renyuk dan mengikis dengan garisan teks yang kecil, yang bekerja feverishly untuk membuat tarikh akhir pemfailan yang ditakuti.

Dan kerana ia tidak menjadi bahan api tanpa bahan bakar – sama ada kopi, teh, soda, atau sebaliknya – saya menawarkan diri saya untuk mengukur keberkesanan bateri minuman berkafein, untuk memastikan bahawa anda, pembaca yang sayang, jangan mengangguk di tengah-tengah 1040 anda. Setiap malam untuk enam malam yang terakhir, pada waktu petang ketika saya mula merasa mengantuk dan tidur, saya minum minuman berkafein yang berbeza dan menganggap keadaan saya selepas itu. Berikut adalah hasilnya.

Saya benar-benar penat, lelaki.

Amieldrinks 5

MALAM 1: 5-HOUR ENERGI
“Rasa dalam beberapa minit, Berlaku selama berjam-jam” adalah moto minuman berbahaya ini. Ia rasanya seperti apa yang saya bayangkan dalam bateri untuk rasa seperti, dan, untuk memikirkannya, adalah kira-kira saiz sel D. Dalam masa beberapa minit selepas mengeluarkan cairan yang tidak menyenangkan, saya mula mengalami apa yang digambarkan oleh botol itu sebagai “Niacin Flush” – kulit saya terasa panas, wajah saya reda – dan saya mula berasa sangat sedih. Satu perasaan putus asa, keberanian yang jittery ditambah dengan sentuhan keghairahan berterusan selama dua jam seterusnya, diikuti dengan satu jam agitasi yang lebih umum, yang mengikuti saya tidur pada sekitar jam 2 Ia pastinya bukan lima jam tenaga, dan saya tidak fikir saya akan sangat baik melakukan apa-apa selain melepak dengan rakan-rakan saya dan bercakap terlalu keras selepas meminum salah satu daripada ini, jadi saya akan pergi ke depan dan mengatakan bahawa ia tidak ada kepentingan sesiapa untuk minum satu pada malam cukai.

Amieldrinks 4

MALAM 2: DIET PEPSI
Pendedahan penuh: I LOVE Diet Pepsi. Kembali apabila saya bekerja malam di bar, saya akan minum cukup banyak setiap malam sekitar pukul 11 ​​pagi. untuk memulakan rutin pembersihan saya. Pada malam ini, ketika saya merasakan diri saya ketinggalan sekitar 10 malam. selepas menganjurkan pesta makan malam yang besar, saya sangat menantikan DP yang sejuk dan menyegarkan. Selepas pengalaman saya pada malam sebelumnya, saya sangat menghargai cara yang suntikan soda yang sejuk menyumbang kepada perasaan saya. Dipulihkan dan dirangsang oleh jumlah kafein sederhana yang saya makan, saya dapat menamatkan hidangan dan berbual dengan kawan-kawan selama beberapa jam lebih lama, akhirnya petering sekitar jam 12:30 a.m.

Amieldrinks 6

MALAM 3: COFFEE
Saya suka kopi, dan ketika saya beragama tentang pagi, tengah pagi, dan cawan tengah hari joe, saya hampir tidak akan menolak cawan setiap kali ia ditawarkan kepada saya, tidak kira masa hari. Saya tidak pernah mengalami masalah tidur selepas espresso lewat malam, dan tidak fikir keadaan ini akan menjadi berbeza. Sesungguhnya, cawan selepas makan malam pada pukul 9.30 petang ini hampir menenangkan, menetap perut saya dan melambatkan saya ke keadaan pemanasan yang hangat. Pada ketika ini, saya mungkin lebih baik memikirkan cukai sebagai konsep daripada melakukannya, tetapi itulah saya. Di katil dan tidur pada jam 11 pagi.

Amieldrinks 1

MALAM 4: RED BULL
Orang-orang Austria tahu satu atau dua perkara mengenai minuman tenaga, huh? Saya menghancurkan salah satu daripada ini sekitar pukul 10:30 pagi. semasa melepak di rumah, dan ketika saya cuba tidur di sekitar tengah malam, saya tidak dapat tidur. Saya mempunyai perasaan sensasi yang saya perlukan untuk menyelesaikan sesuatu, jadi pada sekitar pukul 1 pagi saya keluar dari katil, melakukan dua dobi, dan menonton tiga episod Lelaki Mad di komputer riba saya. Pada ketika tubuh saya akhirnya menuntut tidur – sekitar pukul 3:30 pagi. – fikiran saya terus berlumba, dan saya hanya mempunyai beberapa jam tidur yang sihat sebelum bekerja. Jika anda berada di dalamnya untuk jangka panjang pada malam cukai, saya akan mengatakan ini adalah minuman untuk anda, walaupun saya tidak dapat menjamin anda akan merasa sangat baik pada waktu pagi.

Amieldrinks 3

MALAM 5: YERBA MATE
Saya menjemput tempahan untuk makan tengahari malam di bar Momofuku Ssam, yang bermula jam 11 malam, jadi pasangan yerba es – minuman seperti teh yang popular di Andes – yang saya beli di sebuah deli di Second Avenue menyediakan mengalu-alukan rangsangan lewat malam sekali. Saya terkejut dengan kebiasaan saya merasakan semasa makan malam – tidak berkafein, tidak mengantuk, hanya … biasa. Ketinggian pelayaran, tiada kejutan atau apa-apa. Ketika saya pulang ke rumah sekitar pukul 1 pagi, saya masih merasa waspada, tetapi tidur juga kelihatan cukup boleh dilakukan dan saya langsung keluar. Jika beban cukai anda ringan, pasangan yerba sepertinya cukup untuk membuat anda melalui petang tanpa membuat anda merasa seperti orang gila.

Amieldrinks 2

Malam 6: MONSTER ENERGY DRINK
Perkara ini menyebalkan. Suka, dalam segala cara mungkin. Kemudian sekali lagi, selepas tidak tidur malam yang baik selama lima malam berturut-turut, saya membenci segala-galanya dan semua orang. Saya minum salah satu daripada ini sambil menonton TV di atas katil di sekitar pukul 11 ​​pagi, berasa sangat pelik dan gila selama kira-kira sejam, dan kemudian terhempas dengan sangat keras dan dilepaskan pada tengah malam. Saya melambung dan bertukar sepanjang malam, dan mempunyai impian psychedelic yang melibatkan beruang dan pertanian bawang putih (jangan tanya). Saya akan mengesyorkan minuman ini pada malam cukai hanya jika anda membuat keputusan, dalam fit kegilaan, bahawa anda harus PIHAK dengan borang cukai anda dan bukannya mengisi mereka, dan seperti idea bangun dalam longgokan yang mengerikan di lantai ruang makan anda.

(Kredit: Matt Duckor)

BERKAITAN
Berapa Banyak Makanan yang Boleh Dibeli Anda untuk $ 2,803, Pengembalian Cukai Purata Tahun Ini?
Kami melekatkan Sampul Lem: Berikut Ini Kami Menemukan Toleransi
Makan Malam Cukai-Cukai: Enam Makan Malam Knockout Kurang dari $ 15
Lebih dari Guinea Babi