5 Kesalahan Orang Membuat Ketika Mencerahkan Grill Arang

Kami telah membuahkan puitis tentang betapa pentingnya grill arang adalah untuk memasak musim panas. Kami suka rasa yang diberikan daging, sayuran, dan makanan laut, kami terfikir apa jenis arang untuk digunakan, dan kami tidak dapat menolong foto snap makanan kami yang hangat. Tetapi kita sedar ia bukan perkara yang paling mesra pengguna untuk digunakan. Tiada butang yang anda boleh tekan untuk memulakannya, tiada tombol untuk menyala (atau ke bawah) panas. Dan ada banyak perkara yang dapat dikalahkan sepanjang jalan. Kami bertanya peminat (dan editor makanan bersekutu)

Chris Maghribi untuk mengisi kita dengan kesilapan yang paling biasa dilakukan orang apabila menyalakan arang dan bagaimana untuk mengelakkannya. Inilah cara terbaik untuk membakarnya pada musim panas ini.

Arang Kayu? Saya Menggunakan Briket!
Briket mungkin ringan lebih mudah dan membakar lebih lama daripada kayu keras, tetapi terdapat banyak pengisi, pengikat, dan bahan kimia dalam benjolan hitam yang sempurna. Tetapi kayu keras sebenar – arang yang terbuat dari kayu sepenuhnya dan dibakar sehingga ia cukup banyak karbon tulen – membakar panas lebih panas, dan menyampaikan rasa semulajadi berasap. Tiada bahan kimia yang terlibat.

Hanya Squirt atau Tiga Cairan Lighter…
Selalunya tidak, cecair yang lebih ringan akan menyebarkan rasa kimia dan kotor pada apa sahaja yang anda buang pada parut. Ia benar-benar akan merosakkan titik menggunakan kayu keras. Anda boleh menyalakan arang anda menggunakan apa-apa tetapi akhbar, perlawanan, dan satu alat yang sangat diperlukan.

Chimney, Schmimney
Ulangi selepas kami: Starter cerobong adalah kawan saya. Tidak ada cara yang lebih baik untuk menyalakan arang anda. Cukup masukkan 2 keping akhbar bungkusan (anda juga boleh menggunakan sekeping beg arang jika dibuat dari kertas), isi cerobong dengan arang, dan suramkan akhbar itu. Ambil tepung teratas panggang anda, letakkan cerobong ke dalam panggangan, dan biarkan ia merobek. Hanya pastikan anda melihat arang yang terbakar untuk seketika – anda perlu melihat asap dan riak haba yang jelas – untuk memastikan ia terbakar. Anda tidak mahu bersiar-siar dan membuat persediaan anda semasa lampu, hanya untuk belajar (terlambat!) Bahawa api keluar.

Sayang itu
Sebelum menyalakan panggangan anda, ambil inventori: Berapa banyak yang akan anda panggang? Bagaimana panas panggangan anda perlu? Berapa lamakah ia dibakar? Anda mungkin memerlukan dua arang batu berharga – yang bermaksud anda mungkin memerlukan dua permulaan cerobong asap. Juga, bersihkan panggangan! Abu sisa dan sisa-sisa projek pemanasan minggu lepas boleh menghalang aliran udara, yang arang perlu berkembang maju.

Dump the Coals Wherever
Sebelum anda tuangkan arang anda ke dalam panggangan anda, ambil oven atau ketuhar tuala dapur – pemegangnya boleh menjadi panas yang kuat. Kemudian, jika anda membuat api dua zon, tumpukan arang ke satu sisi apabila anda mencurahkan. Sukar untuk meletakkan semula mereka apabila mereka bersinar panas.

Cara Menghidang Sayap Sayap Bercemar, Sayap Ayam: