5 Cara Mudah Menghidupkan Kotak Berkotak Ke Haluan Delicious

Sebagai tambahan kepada sos cranberry, ada satu lagi hidangan Thanksgiving yang membahagikan keluarga ke dua kem perang: kuman. Bagi sesetengahnya ada kotak atau dada. (Editor di Ketua Adam Rapoport bersumpah dengan resipi Turki Buatannya ibunya, yang digambarkan di atas, dibuat dengan beg Pepperidge Farm Herb-Seasoned Stuffing.) Lain-lain lebih suka mengikis serbuk dari roti sampah daripada makan hidangan sampingan terbungkus. Walaupun membuatnya dari awal memberi peluang kepada dunia (peminum tiram, pemakan roti jagung, pemakan nasi liar … lihat lebih banyak resipi di sini) tidak ada sebab anda tidak boleh merombak pelbagai kotak untuk menyenangkan kedua-dua pihak. Lihat beberapa idea pemadam yang berpakaian berdedikasi di bawah ini.

Nota: Pengukuran ini adalah untuk 6 auns peminum kering. Resipi ini tidak diuji oleh Bon Appetit Test Kitchen.

1) Makan dengan Sosej Cina dan Sayuran
Musim 1 1/2 cawan kaldu ayam dan telur yang dipukul dengan minyak bijan, kicap dan lada hitam tanah kasar, kemudian lemparkan dengan kiub pemadat. Kacau dihiris, sosis Cina yang kacau, kacang bawang putih dan cendawan shiitake, jahe parut, daun bawang daun yang dihiris nipis dan daun cilantro dan pasli. Biarkan selama 10 minit sebelum melambung lagi untuk berkhidmat.

2) Ham dan Papaya Stuffing
Kocok bersama 1 cawan ayam, 1/2 cawan cider epal dan 1/4 cawan mentega cair. Tuangkan kiub pemutus dan buang. Dalam mangkuk yang berasingan, menggabungkan papaya kering dicincang halus, slaid badam panggang, bawang merah yang dicincang, daun thyme dan diced ham yang dimasak. Hancurkan dengan campuran kiub pemadat. Biarkan selama 10 minit sebelum melambung lagi.

3) Kesyukuran Berpakaian dengan Bacon, Gruyere dan Leeks
Letakkan kiub pemadat dengan campuran 1 cawan krim berat, 1/4 cawan mentega cair dan 1 telur dipukul. Biarkan selama 10 minit. Kacau dalam daun bawang yang dihiris nipis, masak daging yang sudah hancur, kucai dan kucai gruyere parut.

4) Bawang Putih Berpakaian dengan Herba
Pukul banyak bawang putih parut ke dalam campuran 1 cawan susu, 1/4 cawan mentega cair dan 1 telur dipukul. Kacau dalam pasli cincang, rosemary, bijak dan thyme. Kocok dengan kiub pemadat dan keju kambing yang hancur.

5) Chorizo-Adobo Stuffing
Pukul bersama 1 1/2 cawan kaldu ayam, 1/4 cawan minyak zaitun dan 1 cincang lada cincang dalam tin ditambah dengan 1 sudu teh adobo; melemparkan dengan pemadat kiub. Campurkan dalam sosis chorizo ​​yang diced dicincang, zaitun hijau cincang, nipis yang dihiris nipis Meyer lemon, dadu dan tumis adas dan bawang merah dan pasli cincang.

Teri Tsang Barrett