12 Pemegang Jagung Coklat yang Suka Ada Satu Kerja

Anda tahu apa yang lebih baik daripada kapsul masa yang boleh diramalkan dari iPhone generasi terbaru dan papan hover, dikebumikan di bawah tanah untuk manusia masa depan untuk menemui, mengkaji, dan merenung? Laci sampah dapur: koleksi alat yang paling membingungkan, inspirasi, dan kurang berguna. Gambar orang masa depan, memakai seluar, fedoras, dan suria bertenaga suria (semuanya kembali) memegang beberapa pemegang jagung-cobakan ke cahaya. “Ia hanya … memegang jagung ?!” Mereka tertanya-tanya. “Lalu apa yang * tangan * untuk?”

Tetapi bagi kita yang membesar dengan pemegang plastik jagung berbentuk jagung kuning (jadi meta), ada sesuatu yang menghibur dan nostalgia dan pasti, semacam berguna, mengenai perkara-perkara. Sekurang-kurangnya dua minit, jagung cukup panas untuk disentuh! Dan pada saat-saat itu, anda memerlukan pemegang jagung ini, kerana anda adalah orang yang mempunyai rasa yang bijak.

Anjing Wiener

Saya tidak faham bagaimana ia lebih selesa untuk mengendalikan kepala anjing plastik sedikit daripada silinder pepejal kernel yang suam-suam kuku, tetapi TIDAK PERLU ITU.

Dinosaur

Orang-orang masa depan akan menjadi seperti, “Apa dinosaurus?” Yang lebih jelas secara saintifik daripada pemegang jagung, nampaknya.

Piggy Little ini

…suka jagung!!!!

Lembu

Anda mungkin tidak pernah pergi ke ladang, tetapi jangan biarkan itu menghalang anda daripada pergi keluar dari tema rumah ladang ini.

The Big O

Bentuk kayu kecil buatan tangan dengan hanya satu tujuan dalam kehidupan: untuk memegang jagung anda seperti itu adalah akhir dunia, dan tidak ada cob akan ditinggalkan.

Uni-Corns

GET. IT.

Menakutkan

Kerana Beer

* Menambah kepada pendaftaran perkahwinan *

Jagung untuk 1%

Ini adalah $ 50!!!

“Pada Bone”

Anda juga boleh menggunakan ini sebagai pemegang kuda nil à la Pebbles apabila musim jagung selesai.

Tinggal di Tema

Anjing panas sedikit berat pada keemasan, jika anda bertanya kepada saya.

Simpannya Classic

Seperti Amerika sebagai pai apel wangi lilin dan kek bendera.

Berkaitan: 9 Plat Kertas Fancy Yang Katakan ‘Saya Mencoba’

Grill beberapa jagung:

Manual Summer Grilling Manual: Jagung