Vaš zupčanik zvan: želi vidjeti vaš roštilj

Najbolja stvar koju još ne radite sa svojim krastavcima baca ih na roštilj.

Mike McClure, otac Bob i Joe McClure, osnivači McClure’s Pickles-a s temeljenim na Detroitu, okrenuli su nas na ideju da uzmemo krupne povrće koje obično idu ravno iz staklenke u usta i umjesto toga šamaramo po vatri. “To pojačava okus”, kaže on.

McClure se kune “strašnom karamelizacijom površinskog solana” koju dobijete kada rogate čajne kisele krastavice tvrtke. Sve što trebate učiniti je iskorijeniti koplje iz staklenke i zapaliti roštilj.

Suradnik urednika hrane Rick Martinez ima nekoliko prijedloga za kada to učinite. Želite upotrijebiti koplja, a ne polovice, tako da će krastavci izložiti više površine na plamen kako bi se karamelizirali. Fatter koplja će ih spriječiti da dobiju previše limp na visokoj vatri. Upotrijebite koja od vaših omiljenih krastavaca, ali imajte na umu da će super slatki kiseli krastavci postati još slađi kad se kuha.

Nakon što odaberete koplja, podignite toplinu na roštilju. Zelite da se izvrne prije nego što ih postavite – okomito na rešetke, ne paralelno – ne više od jedne ili dvije minute sa svake strane. Ručak će dati dim s nekim karamelizacijom, ali ako želite još više aroma karamela, bolje je da ih pržite u tavi na srednjoj visokoj vatri jednu ili dvije minute po strani, kaže Martinez.

Vaši slatko slane, malo karamelizirane, ponešto dime trave s koplja praktično se moliti da prate pečenu piletinu koja je smrznuta u umaku od roštilja, kaže Martinez, iako vam se ne može kriviti jednostavno presaviti ih i polagati na vrh svježe roštilja burger ili hot dog. To je ipak, ipak, ljeto.

Spojite kisele kisele kisele kisele kisele kisele kisele krastavce s ovim roštiljanim, mariniranim pilećim krilima kuhane na-yep, pogodili ste – svoj grill:

Kako kuhati s okusima, mariniranim pilećim krilima