Oživite Stale kruh s ovim životom koji mijenja trik

Ako ste ikad pustili da kruh od kruha bude toliko ustajao da neće ni napraviti pristojne krune, znate taj sramotan osjećaj koji dolazi s bacanjem. Nemojte se više sramiti: ovo je promjena životnog stanja (mi stvarno mislimo na to) savjet za oživljavanje ustajale kruha tako djelotvorno, ne možemo vjerovati da nismo to prije otkrili. Evo kako spasiti vaš sljedeći kruh koji ide južno.

1. biti tužan; Vaš je kruh odsutan

Dovoljno je da je jedna stvar ravno: Kruh koji je dobiven pljesniv je daleko od popravka. Tako tužno. Obložite je i krenite dalje. Ali ako je vaš kruh upravo dobio malo crusty i tvrd, postoji nada. Nastavi čitati.

2. Stavite kruh pod vodu

Ovaj korak može izgledati zastrašujuće u početku, ali ostanite s nama. Uključite slavinu tekuće vode – to će učiniti vruće ili hladno – i staviti tu kruh ispod njega. Pokušajte ga postaviti tako da je izložena ili izrezana strana okrenuta udaljena od slavine, ali ako unutarnji dio kruha umukne, nemojte se bojati. Direktor hrane Carla Music izvodi ovaj trik s potpuno zasićenim kruhom do velikog uspjeha. Nemojte se bojati; dobiti koru dobro i mokro prije nastavka.

3. Stavite kruh u pećnicu

Ako vaša pećnica ima “toplu” postavku i čekate ga koristiti, ovo je vaš trenutak. Ako nije, samo ga postavite na 300-325 stupnjeva i pop kruh u pećnici, izravno na stalak. Postavite brojilo za 6-7 minuta, ovisno o veličini listića ili 10-12 za super mokro kruh (poput onog čija je unutrašnjost postala drenched). Ono što će se pojaviti bit će dobro-novi kruh: Vlažite iznutra, ispucala kora izvana.

4. Budite sretni! Sada imate svježi kruh

Kakvo je ovo varanje? Kako ovo sve funkcionira? Voda se pretvara u paru, koja rehidrira mrvicu kruha ili unutrašnjost, dok vrućina pećnice podiže koru. Kao bonus, vaša kuhinja miris izvrsno. Sad zgrabite taj zagrljaj – imamo kruh za jesti.

Pogledajte 8 nevjerojatnih kruhnih kruhova iz cijele zemlje