Kako napraviti savršenu (staru školu) sendvič za salatu od piletine, tune ili jaja

Priznajte: Volite dobar sendvič za pileće, tune ili salatu od jaja. U redu je; Također imamo mekano mjesto za ove klasične sendviče salate. Lijepo je u svojoj jednostavnosti (ovo nije vrijeme ni mjesto za pohlepe ili zanatski). Ono što je uistinu važno je da odaberete pravi kruh, na slici je ledena hladna soda ili mliječni napitak – i da se poslužuju s gomilom masnih zaliha krumpira.


Salata od tune

Ovaj sendvič, gore prikazan, zaista sja briljantnim, slanim rasprsima okusa. Capers lijepo trik, ali budite sigurni da ih fino usitniti, tako da ne grizete cijeli jedan. I malo senzora Dijona ide daleko. Što se tiče glavne manifestacije, volimo običnu staru tonu. Spremite tonu od ulja za ljubitelje salata s drugim, manje vrijednim okusima.


piletina salad
Alex Lau

Piletina od jabukovača

Dobra salata od piletine je sve o krivu. Koristimo kombinaciju jabuka i koromača za povećanje volumena, zajedno s kozicama, što je malo slađe od sirovog luka. Nemojte se truditi kuhati vlastitu piletinu za ovo – sočno, vlažno roštiljanje piletina je upravo ono što je (sendvič) liječnik naredio.


jaje salad-2
Alex Lau

Salata od jaja

Ništa neumjesno u vezi ove salate od jaja – samo kuhana jaja, majoneza, ocat, neka osnovna bilja (bilje i kopra), senf, i kapljica vrućeg umaka. Koliko grubo ili sitno sije jaja ovisi o vama, ali jedno je sigurno: ne zaboravite sol i papar.

Sendvič bez kruha uopće nije sendvič.