Kako napraviti najbolje damn hamburger na svom dvorištu roštilj

Kad se vrijeme zagrijava, a roštilji na dvorištu počinju iznova, postoji jedna stvar koju žudimo: veliki, sočan hamburger. Srećom, Dobar tek Glavni urednik Adam Rapoport je ovdje kako bi nas prolazio kroz proces pripreme hrane Double RL Ranch Burger, našem receptu za pokriće iz izdanja lipnja 2015. godine. Pročitajte više savjeta o najboljim hamburgerima, a zatim se oslobodite – idemo na ranč.

Meso vašu utakmicu

Burger je jednako dobar kao i meso koje koristite za to. U Ralph Laurenovoj polupravi u New Yorku koriste kombinaciju mljevenog mljevenja, prsnog koša i kratkih rebara za idealnu masu: omjer okusa. Ne možete dobiti prilagođenu mješavinu vašem mesaru? Usredotočite se na sadržaj masti. Kupite govedinu s 20% mliječne masti i zaboravite na riječ “mršav” (barem za ovaj obrok). Taj postotak će osigurati da vaš hamburger bude okusan i sočan.

Budi nježan

Neprijatelj svakom burgeru je prekomjeran. Izbjegavajte prekomjerno miješanje prilikom oblikovanja pločica i koristite što je moguće lakše svjetlo. Svrha je za oko 6 unci mesa za svaki hamburger i koristite prst za stvaranje malog divota u sredini. Burger će se proširiti dok kuha. I napravite svoj buns uslugu: Oduprijeti se nagovoriti da prepuniti svoj hamburger. Gusti hamburger nije tenderski hamburger.

Bez pritiska

Ne možemo to dovoljno naglasiti: kada postavite svoje hamburgere na srednje vruće roštilj, nemojte ih pritiskati ili ih pržiti pomoću lopatice. To oslobađa sve masnoće … točno na plamen. Ne samo da biste stvorili potencijalnu opasnost od požara, već biste i vi potrošili sve one sočne dobrote. Samo neka rade svoju stvar oko 5 minuta, a zatim lagano okrenu. Sve će postati lijepo zapečeni.

Sir, molim

Bez obzira na vrstu sira koji volite (Cheddar, američki, mi ne sudimo), dodajte je nakon što okrenete hamburger, a zatim pokrijte roštilj. Imajući toplinu zarobljenu u kupoli, sir će se rastopiti brže i ravnomjernije, što znači da će biti savršeno gladan do vremena kada burger završi kuhanje.

Nemojte zaboraviti posebni umak

Da, vaš hamburger treba poseban umak. Evo kako to radimo: majoneza, ketchup, vrući umak, Worcestershire umak, luk u prahu, češnjak u prahu, slatko uživanje, cornichons, sol i papar. Je li vam usta još zalijevana? Obilježja bilo kakvog posebnog umaka su mala kriza i kiselina koja će uravnotežiti bogatstvo – i to je definitivno uspjelo. Nakon toga bilo koji preljev? Sve je na tebi.

Dobijte recept: Double RL Ranch Burger