Peraturan Musim Panas (dan Apa yang Akan Dibawa kepada Parti Pool)

Terdapat peraturan musim panas tertentu yang anda tidak berhujah. Suka apabila e-vite muncul dalam kotak mata pelajaran “PILIH POOL” anda di dalam kotak, jawapan anda sentiasa Ya. Satu-satunya soalan ialah sama ada anda pergi ke: A) ambil tujuh lapisan salad / salad fingerling yang terkenal, pai tangan blueberry, atau B) ambil majalah seperti ini untuk berikan resipi baru. (Sudah tentu, selalu ada yang kurang meraikan-tetapi masih tidak dapat dijangkau-Pilihan C: Ambil 12 pek dalam perjalanan di 7-Eleven.)

Julai lepas jemputan itu datang dari kawan-kawan saya Kristina dan Justin di Pulau Shelter. Saya bekerja dengan Kristina ketika saya pertama kali berpindah ke New York 20 tahun yang lalu. Dia kini mempunyai pekerjaan seluar mewah sebagai editor ketua WSJ. Majalah, tetapi pada hatinya dia masih seorang gadis pinggir bandar, yang dibesarkan di Woodbridge, Virginia-cul-de-sac, basikal BMX, semua itu. Saya tahu dia akan melakukan hak parti.

Sudah tentu, apabila isteri, anak saya dan saya tiba, kami masuk melalui garaj, di mana terdapat minuman sejuk dengan minuman ringan untuk kanak-kanak dan, bagi orang dewasa, peti sejuk yang dipenuhi dengan tin bir. (Peraturan musim panas No 2: tiada kaca di sekeliling kolam!)

taqueria-guacamole
Christopher Testani

Tiada pesta kolam lengkap tanpa guacamole. Foto: Christopher Testani

Di belakang, Kristina telah membuat slaid Slip’N untuk anak-anak, yang mana sudah ada gaggle. Di dalamnya, dia akan menetapkan meja dengan guacamole dan dips lain, ditambah salad kentang, salad tembikai tembikai, dan, untuk kemudian, sekelompok tukang sepatu dan pai buatan sendiri.

Sebelum saya ditarik ke panggangan, saya mengambil risiko. (Peraturan Musim Panas No 3: Tidak ada yang “Oh, saya terlupa guaman saya” tidak masuk akal. Ia adalah pesta renang, bukan parti teras, masuk ke dalam air.)

burger ranch-dua
Peden & Munk

Burger di mana ia berada di-dengan keju Amerika, tentu saja. Foto: Peden + Munk

Makan malam adalah tulang rusuk dan burger, dan Justin dan aku mengikuti nasihat dari burger yang begitu banyak di luar sana: Kami meletakkan kuali besi secara langsung di atas panggangan gas, mendapatkannya panas, dan meraih genggaman tanah (lemak 20 peratus ), menghancurkan mereka terus ke dalam kuali seperti yang mereka lakukan di sebuah restoran. Kami membiarkan mereka berdebar-debar dalam lemak mereka sehingga mereka mendapat rangup dengan tepung sudu, kemudian berkilat dengan keju Amerika. Tuhan yang baik, mereka lazat.

Mungkin saya terlalu romantis petang kami. Tetapi bagi seorang kanak-kanak yang tidak membesar di bursa (dan yang kini tinggal di Manhattan), parti itu mewakili semacam ideal Amerika dalam kehidupan yang baik. Saya benar-benar tidak boleh lebih bahagia, melompat masuk dan keluar dari kolam, membantu di panggangan, membaik pulih ke garaj untuk bir lain.

Ia adalah apa yang kita sebut tentang setiap musim panas. Tetapi antara playdates dan perjalanan dan semua itu, berapa kerap kita dapat duduk di tepi kolam dengan kawan-kawan dan menikmati jenis pesta yang kita tulis di dalam majalah ini? Terus terang, tidak selalunya cukup.

Oh, dan sekiranya anda tertanya-tanya apa yang kami bawa, kami pergi dengan Pilihan C. Sentiasa langkah yang baik.

Mahu lebih banyak isu Julai kami? Langgan di sini!