Kenapa Kami Merayakan Kesyukuran pada bulan Julai

Saya mempunyai satu hari “sihat” saya. Saya bangun awal, menurunkan kopi ais, memukul gim, makan sarapan pagi untuk sarapan pagi dan tiba di pejabat semua kesegaran dan bersedia untuk pergi. Saya mendapat banyak kerja yang dilakukan pada waktu pagi, dan pada waktu makan tengahari dilancarkan, saya terus bersenjata. Kenapa perlahan, saya fikir? Tetapi pada pukul 2 petang, saya mula merasakan sedikit … peckish. Jadi saya pergi ke Selamat menjamu selera Ujian Dapur untuk menggigit. Anda tahu, hanya sekadar dua atau dua.

Kesilapan besar.

Ini adalah pertengahan bulan Julai-dan apabila anda bekerja di majalah makanan bulanan, itu bermakna Kesyukuran. Kami membangun dan menguji resipi kami selama empat bulan yang baik sebelum timbul masalah. Apabila orang lain makan strawberi keluar dari kadbod, kita makan sudu pemadat.

“Boss, rasa kedua-dua kentang lecek ini dan beritahu saya mana yang anda suka lebih baik.” Penyunting makanan kanan Dawn Perry membentangkan saya dengan dua mangkuk kentang, satu putih yang blondish, yang lain kuning yang lebih dalam. Saya rasa setiap, dan kemudian masing-masing.

Yang paler adalah dengan senang hati dan yakin kentang-y, jika itu masuk akal. Seperti ibu saya biasa buat. Namun, kekayaan kedua mereka merasai lebih kaya, lebih mentega, hampir seolah-olah kentang telah dimakan dalam stok ayam. Yukon Golds, Fajar menjelaskan. Ia adalah salah satu daripada detik-detik makanan yang membuat anda berhenti dan berfikir. Dan analisa. Dan perdebatan. Dalam erti kata lain, itulah yang kami lakukan oleh editor dan pemaju resipi setiap hari di BA Ujian Dapur.

Ia hanya bahawa menu sentiasa tidak selaras dengan masa tahun. “Saya suka yang terbaik, tapi itu membuatkan saya berasa yang paling teruk,” kata Dawn kepada saya. “Saya tidak dapat menahan sudut renyah. Dan kemudian saya keluar dan 98 darjah dan saya suka, tidakkah saya pergi ke pantai hujung minggu ini? “

Secara keseluruhan, kami mengadakan 14 citarasa untuk mengkritik dan memperbaiki setiap hidangan dalam masalah Kesyukuran ini. Lebih enam minggu, kami melancarkan tujuh kalkun, 28 paun kentang, lapan pound cranberry, 12 roti, dan sebotol saus..

Pada satu petang itu, berdiri di stesen Dawn, saya mendapat lebih banyak daripada mengisi saya. Saya mencelupkan untuk satu lagi sudu Yukon, dan kemudian satu lagi … sampai di sana saya, mangkuk kentang yang ditumbuk mentega di tangan, dan saya memakan seluruh perkara.

Hari sihat saya tidak lagi sihat. Tetapi sekurang-kurangnya saya tahu bahawa BA pembaca akan mendapat banyak kentang lada yang paling sihat yang pernah mereka rasakan. Dan bahawa ibu saya akan terpaksa membungkus russetnya yang amanah dari senarai membeli-belahnya untuk memberi ruang untuk karung Yukon Golds.

Aplikasi Thanksgiving kami mempunyai resipi baru yang menakjubkan, video, dan petua dan kiat yang akan membantu anda membuat makan malam Thanksgiving yang semua orang akan ingat. Muat turunnya hari ini!