Bagaimana Membuat Burger Smash Terbaik Pernah

Jika anda tertanya-tanya apa yang perlu disediakan untuk tetamu makan malam anda bulan ini, baca bibir saya: Buat burger.

Saya tahu apa yang anda fikirkan: Tetapi saya tidak perlu membuat sesuatu yang akan menarik perhatian kawan saya? Sesuatu … bercita-cita tinggi? Pasti, awak boleh. Tetapi mengapa tidak membuat sesuatu yang dijamin menjadi lazat? Sesuatu yang akan membuat tetamu kehilangan minda mereka?

Dengarkan saya.

Beberapa bulan yang lalu, isteri saya dan saya melemparkan pesta pergi untuk kawan. Tiga puluh tetamu di halaman belakang kami. Kami mendapat semua mewah dan klasik dengan koktel. Kami menyimpan ember ais dengan rosé dan Prosecco. Kami berikan platters dan gelas yang cantik.

Dan kemudian saya menjadi lelaki masak ringkas. Saya meminjam kuali besi besi 17 inci dari kerja dan mendapat semua chee-burger; chee-burger, seperti Belushi dan Aykroyd.

Saya tidak menggunakan sumber Wagyu atau bergantung pada bahan rahsia; sebaliknya saya membuat sejenis tepian yang anda dapatkan di In-N-Out atau Shake Shack-dihancurkan ke atas griddle yang rata, dimasak dalam lemaknya sehingga garing di luar, berselimut dalam selimut keju Amerika. Gulung kentang squishy, ​​acar, ais krim yang dicincang, sos khas. Dan orang ramai menjadi liar.

Ia benar-benar mudah, dan mereka benar-benar baik. Berikut adalah cara untuk melakukannya dengan betul.

• Daging lembu: Perlu sekurang-kurangnya 20 peratus lemak. Lemak adalah rasa. Chuck baik. Dan, tidak, dalam hal ini, ia tidak boleh diberi makan rumput. Maaf.

• Dapatkan segenggam daging dan tekan terus ke kuali panas. Smash dengan spatula. Taburkan dengan garam.

• Selepas beberapa minit, apabila bahagian bawahnya renyang dan pinggirnya berkerut, flip, taburkan dengan garam, tambah keping keju, dan masak sehingga keju cair. (Meletakkan penutup selama satu minit membantu.)

• Slaid ke atas roti hamburger yang lembut (kami suka gulung kentang Martin), atas dengan beberapa jenis mayok ketchup sos khas ramuan, acar dill, dan salad dicincang.

• Secara umum, burger, seperti pancake, menjadi lebih baik semasa anda pergi. Semua itu lemak dalam kuali adalah kebaikan yang murni.

Dapatkan Resipi: The BA Smash Burger

Jika anda masih mendesak memanggang patty anda (kami tidak menyalahkan anda), berikut adalah cara untuk melakukannya dengan betul:

Bagaimana Membuat Burger Smash di Rumah