Apabila Di Nashville, Penghantaran Pesanan! Restoran-restoran ini adalah Oh-So Good

Nashville masak dengan rasa, sama ada rasa itu berasal dari bunyi melodi, seni visual, atau kegilaan makanan terbaru di bandar berwarna-warni. Rockin ‘atau tidak, kadangkala tiket paling hangat di bandar adalah malam yang memanjakan diri dengan hidangan lazat yang dimasak oleh tukang masak yang hebat. Kami telah bekerjasama dengan Grubhub untuk membawa anda penghantaran makanan terbaik dari beberapa restoran Nashville yang paling popular. Dari mi Thai yang pedas hingga ayam goreng dan sudah tentu – BBQ – kami mendapat inspirasi untuk menyalurkan malam seterusnya anda dalam liputan.

Helens3 [1]

Ayam Panas Helen

Apa-apa alasan untuk tersesat dalam ayam ayam goreng pedas adalah yang baik dalam buku kami. Ayam Panas Helen adalah salah satu daripada enigmas moden ini, di mana trak makanan begitu baik dan ia menimbulkan beberapa perkara yang serius, yang hanya membawa kepada batu bata dan mortar yang didorong oleh permintaan popular. Helen menghidangkan ayam, ayam goreng yang dilapisi di cayenne untuk tahap panas yang terdiri daripada ringan (wimpy) hingga panas (api suci!) Dan dilengkapi dengan roti putih dan acar yang dihiris. Malam hanya mendapat lebih panas.

FatMos2 [1]

Burger Fatmo

Hari akan datang apabila hanya burger yang baik akan membuat semuanya lebih baik. Melihat kepada Burger Fatmo untuk menjadikan semuanya betul lagi. Pergi ke Mini Mo, Sandwich Ayam Panggang, atau Philly Cheesesteak dan jangan lupa untuk menambah pesanan kentang goreng. Fatmo juga mudah di dompet, jadi penghantaran penghantaran dari orang-orang ini harus kebanyakannya bersalah.

Bankokville6 [1]

Bangkok Thai Cuisine

Mungkin ia adalah santan berkrim dengan sereh Tom Kha Soup, atau rempah Pad Thai yang manis dan gurih, tetapi apa jua, makanan Thailand selalu sangat memuaskan. Kali berikutnya becak dan memasak anda bukan pilihan, pertimbangkan untuk memesan klasik yang lazat ini Bangkok Thai Cuisine. Salad mangga hijau mereka menawarkan sampingan yang sejuk dan renyah kepada makanan ringan, dan berhati-hati dengan tahap haba mereka melainkan jika anda mempunyai lidah yang diperbuat daripada keluli.

TomChee4 [1]

Tom & Chee

Di bawah cuaca dan lapar untuk kegemaran gaya hidup, seperti sup tomato dengan keju panggang? Tom + Chee mengambil bahawa klasik Amerika ke tahap kebaikan. Mereka mengambil sup tomato menawarkan pilihan klasik, chunky, dan krim, sementara keju panggang mereka mewah dengan roti donat atau daging, dan tidak ada “hari sakit” lengkap tanpa pencuci mulut. Cuba Mimpi Malam Mummummer, dan merasa lebih baik pada waktu pagi.

EasternPeak1 [1]

Puncak Timur

Apabila mengidam untuk sushi dan kepiting rangun anda telah melihat dua kali, membatalkan rancangan jahat untuk malam dengan rasa dari Puncak Timur sebaliknya. Menu mereka penuh dengan pelbagai kegemaran Asia yang lazat, dari gyoza hingga musim bunga. Makanan itu tiba-tiba dilancarkan dan segar, menjadikan sushi penghantaran yang paling besar yang dilakukan oleh lelaki. Cuba Roll Roll Rolller untuk sedikit segalanya, dan jimatkan ruang untuk Cheesecake Tempura.