Rose’s Fine Food u Detroitu je krajnji restoran

Je li ružna hrana hrana za ručak? Pogledajmo činjenice: Prostor na desnoj strani Detroitove kulture, koji se nalazi na glavnoj strani Detroita, na desnoj je desetljećima bio ručak (rođaci Lucy Carnaghi i Molly Mitchell iznajmili su ga, šalice za kavu i sve, prošlog srpnja). Izbornik, sa slaninom i palačinke i pržene sendviče s ribom, može čitati kao kamion zaustavljanja.

Detroit-ruža's-fine-food-biscuits-0515
Jesse David Green

Krupni keksi napravljeni od lokalno mljevenog organskog brašna u Rose’s Fine Food, Detroit. Fotografija: Jesse David Green

Ali onda postoje oni “crybabys,”Kuhali krumpirove krumpiriće zapečeni javorom i narančastom žestinom jednog dana, a sljedeći divlja malina – da ne spominjem onu ​​tanjuru od zelenih lukova s ​​umacima od travnjaka i vrećicu od lokalno mljevenog organskog brašna koji je koristio za izradu krupnih keksa.

Nekolicina restorana uzima jesti lokalno ethos jednako ozbiljno kao Rose; još manje služi sendviču kunića na domaćem kruhu. To je šarm Roseovih. (I draž stavlja ga lagano; to je više poput gravitacijskog izvlačenja – onoga koji vas odmah čini da se osjećate kao redoviti.) Rođaci rade kako bi svoj restoran napravio mjesto koje je, kako kažu, “ono što su pravi starci bili: za sve ljude”. uspio si.

ruža's-fine-food-detroit-interior-0515
Jesse David Green

Rose’s Fine Food, Detroit. Fotografija: Jesse David Green

Ali sada taj šarm privlači ljude iz cijelog Metro Detroita. Za Carnaghi i Mitchell, ta popularnost je složena stvar. Naravno, svi su dobrodošli. Ali gentrifikacija, iako je rukopisna verzija koja se događa diljem grada, izraz koji žene ne vole. “Mnogo se mjesta razvijaju u Detroitu, a mnogi ljudi ostaju izostavljeni”, rekao je Mitchell..

Tako su žene počele ponuditi popust od 10 posto na East Siders. Ali nitko ne dolazi u Rosea za popust. Dolaze za te krikove. Je li ružna hrana hrana za ručak? Idealan je.