10 najljepših kampova za kuhanje u Americi

To je sredinom lipnja, što znači da je škola gotovo izlazila (ako ne i već). Ubrzo ćete poslati svoje dijete na ljetni kamp – osim ako ste, naravno, propustili rokove za registraciju kampa i sada se trčite u potpunoj panici. Chill out, procrastinating roditelji! Mnogo kampa za kuhanje širom zemlje su još prihvaćanje zahtjeva (kao i vrijeme tiska, naravno). Možete poništiti vaš budding genija s pouzdanim profesionalcima, gdje će naučiti vještine noževa, tehnike platinga, čak i kako pržiti povrće – sve u nečijoj kuhinji. (Npr., Ne morate se očistiti.) Pakao, prijavite ih za farmski kamp i vratit će se s naprednim nepce i jedan palac zeleniji od tvog. Razmislite o tome kao ulaganje u vašu obiteljsku hranu. Evo 10 velikih kampova za kuhanje i uzgajališta širom zemlje koja će vašu malu djecu pomoći u kuhinji i vrtu.

DAN KAMPOVI

1. [Sur la Table Kids & Teens Ljetna kuharska serija

] (Http://www.surlatable.com/category/cat500429/Summer+Camps+for+Kids+and+Teens)

Ova fancy kuhinja je mnogo više nego lijepe solane i ručne ploče koje si ne možete priuštiti. Također je dom ljetnih kampova za djecu od 8 do 17 godina. Ovo nije vaš tipični tipični pizza-bagels-and-ice-cream-sundaes kiddie “kuhanje” klase. U programima “Znanost u kuhinji” i “Pečenje širom svijeta”, vaše dijete će naučiti tehnike za sve, od stvaranja mlaćenice od nule do šišanja tiramisu s čokoladnim kovrčama.

Cijena: $ 250 / tjedan,
Dobi: 8-17
Mjesto: Sur la Table trgovinama, koji se nalaze u preko 20 država diljem zemlje
Trajanje: Pet dvosatnih sjednica, od ponedjeljka do petka.
Uzorak izbornika za znanost u kuhinji: Domaći jogurt, mlaćenica od nule, mliječni marinirani pileći pita s jogurtom i umakom od metvice, smrznutim jogurtom jagode
Uzorak izbornika za pečenje širom svijeta: Tiramisu s čokoladnim kovrčama, malina budala, zalogaja čokoladnih kolača, cvjetna borovnica

2. [Ljetni kamp kuhanja pri kuhanju doma New York

] (Http://www.homecookingny.com/after-school-classes/)

Ako želite da vaše dijete dobije ozbiljne vještine noža i tehnike kuhanja, ovaj kamp u New Yorku je mjesto. Tijekom tjedna oni će naučiti kako napraviti jela talijanske, azijske, indijske i američke kuhinje, a zatim će pogoditi slavni Union Square Greenmarket kako bi skupili sastojke za sezonsku gozbu. Svaka 2 1/2 satna nastava završava s kamperima koji ručaju na vlastitim kreacijama.

Cijena: 495 $ / tjedan,
vijeku: 10-17
Mjesto: Soho, NYC
Trajanje: Pet 2 1/2 sata, od ponedjeljka do petka.
Izbornik uzorka: Svježe ricotta gnocchi s bosiljkom pesto, kremasti rižoto s limunom i Parmigiano-Reggiano, toskanska salata od kelja s domaćim čertnim križima, macerirane bobice s zabaglionom.

3. [Klasični tanjur jestiv i dnevni vrt Vrt škola Farm-to-Table ljetni kamp

] (Http://www.classicthyme.com/summercookingcamps.html)

Ako vam je potrebna pomoć kod vašeg vrta, upišite svoj budni palac u ovom četverodnevnom kampu za vrtlarenje i kuhanje. Djeca će naučiti kako se brinuti o biljci od uzgoja do žetve, a zatim će uzeti dnevne proizvode i napraviti zdrava obroka i puni obrok. Ako vaše dijete radije ne bi ispalo svoje prljave ruke izvan (to nije za sve!), Postoje i drugi kampovi u Classic Thyme koji slijede klasični nastavni plan i program.

Cijena: 259 $ / tjedan,
vijeku: 4-17
Mjesto: 710 South Avenue West, Westfield, NJ.
Trajanje: Četiri trogodišnje sjednice, od ponedjeljka do četvrtka
Izbornik uzorka: Glatke, pizze, povrće sautéed, kale chips

Kampanti u kampu L’Ecole des Beaux Arts, jedući ukusnu domaću hranu dok izgledaju kao da su upravo izašli iz filma Wes Anderson.

4. [Tiny Chefs Summer Camp

] (Http://tinychefs.com/services/cooking-classes/summer-camp-registration/)

U Tiny Chefs ljetnim kampovima, svaki tjedan je druga tema – od talijanskog do francuskog bistroa do tapasa do kolača. Tehnički, vaš sićušni kuhar mogao je otići cijelo ljeto i nikad ne ponoviti program. Šeširi kuhara uključeni su u kotizaciju.

Cijena: $ 200 – $ 425 / week, ovisno o vrsti i trajanju,
vijeku: 4-14
Mjesto: Više mjesta oko D.C., Maryland i Virginia
Trajanje: 3- ili 6-satne nastave, od ponedjeljka do petka
Izbornik uzorka: Francuska juha od luka, cassoulet, quiche Lorraine, kolače od jabuka, vrhnje

5. [Stone Barns centar za poljoprivredni kamp za hranu i poljoprivredu

] (Http://www.stonebarnscenter.org/learn/kids/farm-camp-2013.html)

Centar Stone Barns ima neke ozbiljne ulične kredite (iz dobrog razloga), a njegov farmski kamp za djecu živi do svoje reputacije. Možemo jamčiti: Suradnici Andy Ward i Jenny Rosenstrach Poslali su svoju djecu u kamp prošle godine, s ukusnim rezultatima. Djeca će naučiti kako se brinuti za životinje i biljke, skupljati jaja i proizvodnju žetve, kao i kako kuhati neka ozbiljno ukusna jela poput frittersa od tikvica i marelica.

Cijena: $ 380 / tjedan za članove Stone Barnsa, $ 420 / week za ne-članove,
vijeku: Prvo do osmog razreda
Mjesto: Pocantico Hills, N.Y.
Trajanje: 6-satni dan kampa, od ponedjeljka do petka
Izbornik uzorka: Slastice s korežanskim umakom od umakanja, domaći mliječni preradu, marelica, humus

Obrada pilića u kampu L’Ecole des Beaux Arts

6. [Kamp Gorman Heritage Farm Camp

] (Http://gormanfarm.org/products/camp/)

Iako mnogi programi kampa ove farme nude kuharsku komponentu, njegov se farmski kuhar kampus usredotočuje na povezivanje djece s hranom koju jedu kroz kuhanje. Naučit će osnove, kao što je čišćenje i rezanje povrća, prženje i začin. I, naravno, imat će poslove vezane za farmu kao što su primjerice tjelovježba životinja i prikupljanje jaja – i to je farmski kamp, ​​nakon svega.

Cijena: 175 dolara / tjedan za članove, 215 dolara za ne-članove / tjedan;
vijeku: 8-12
Mjesto: Cincinnati, Ohio
Trajanje: 5-satni dan, ponedjeljak-petak, 14.-18. Srpnja ili 4-8 kolovoza
Izbornik uzorka: Samosas, saag paneer, basmati riža

7. [Suzie’s Farm Food Camp

] (Http://suziesfarm.com/community/suzies-camps/)

Ovdje se nalazi malo vrtlarstvo, malo kuhanje tamo, a vaše dijete će dobiti iskustvo u ekološkoj poljoprivredi, kao i kako pripremiti različite vrste povrća. Ne brinite: ima puno vremena za igre, šetnje i umjetnost i obrt.

Cijena: $ 285 / tjedan,
Starost: Dječji vrtić – osmi razred
Mjesto: San Diego, Kalifornija
Trajanje: 6-satni dani, od ponedjeljka do petka
Izbornik uzorka: Jednozrna salsa, povrće kampanada (empanadas napravljen u glini, peć na drva), salata od kaleja, salame balsamske i biljne salate, melitzana salata (umak od patlidžana slično baba ghanoush), bosiljka i limunovo vrhnje i bobičasto voće

Kamper u kampu L’Ecole Des Beaux Arts, osjećaj ugodno s svinjom, kao i ona sa svojim kolegama.

8. [Ljetni kamp Kids ‘Table

] (Http://www.kids-table.com/joomla/index.php/classes/kids-can-cook/camps)

U ovom ljetnom kampu u Chicagu svaki tjedan donosi novu temu, od “Eating the Rainbow”, gdje se djeca svakodnevno usredotočuju na različite sastojke, na “tijesto”, gdje se fokusiraju na pizzu, perece i pite. Starija djeca polaze u terenske izlete na poljoprivredna tržišta i hranu, gledajući svijet hrane izvan svojih stolova.

Cijena: $ 45- $ 445 / tjedan,
vijeku: 2-16
Mjesto: Chicago
Trajanje: Dva 2 sata dnevno za 2 do 3 godine; tri 2-satna dana za 4 do 6-godišnjake; pet 3-satnih dana za 7 do 10-godišnjaka; pet 6-satnih dana za 11 do 16-godišnjake
Izbornik uzorka: Svježi proljetni pecivi s sezam-soja vinaigrette, salata od krastavaca s miso vinaigrette i kolačiće od sezama

SLEEP AWAY CAMP

9. [Farmaci kamp L’École des Beaux Arts

] (Http://www.ldbabrooklyn.bigcartel.com/product/ldba-farm-camp-august-2013)

Ovaj je kamp doista a kamp, gdje će vaša djeca naučiti sve od podešavanja šatora do stvaranja strelica (!) za guranje gljiva i bobica kravama za mužnju. Jedina stvar koja nije toliko zabavna je hrana: Vaše dijete će uživati ​​u domaćim obrocima s sastojcima iz okolnih farmi, kao i jela od osnivača i restorana Mark FirthNovi restoran, Prarie Whale. Ozbiljno, ako bismo bili u rasponu od 7-13, tako bi išli ovog ljeta.

Cijena: 1200 $ / tjedan,
vijeku: 7-13
Mjesto: Veliki Barrington, MA
Trajanje: Spavaonica, od ponedjeljka do petka
Izbornik uzorka: Doručak: jaja, rajčica, slanina, tost. Večera: jastozi, parobrodi, poljoprivredno povrće

KOLA POLICIJA DANA S POKRETOM NA PODRUČJU SLEEP-AWAY

10. [Bay Leaf Kitchen Camp

] (Http://www.bayleafkitchen.org/programs/)

Ako je vaše dijete zainteresirano za kulinarsku školu, ovaj će kamp pomoći pripremiti ga za život restorana (minus psovke i tetovaže). Kamperci rade na otvorenoj kuhinji CUESA, tehnikama treninga, pripremama radnih stanica i uče kako prepoznati okuse. Djeca će susresti goste kuhara iz restorana širom grada koji će pripremiti kuharsku aktivnost za njih. Program kulminira s noćenjem u Eatwell Farm u Dixonu, Kalifornija, gdje kampanti uče kako sakupljati jaja, mliječne krave, pokupiti povrće i kuhati na logorsku vatru.

Cijena: $ 650 / tjedan,
vijeku: 9-12
Mjesto: San Francisco
Trajanje: Dnevni kamp od ponedjeljka do srijede, odmorište od četvrtka do petka
Izbornik uzorka: Chickpea i friteze od lentila, ljetni kolači i puretina, svježi peciva, ketchup rajčice, slatki kiseli kiseli kiseli krastavci, sezonska salata od povrća s biljnim preljevom