Tanya Tempatan: Panduan Orang Dalam untuk St. Louis, Missouri

Ini adalah Spilling the Beans, di mana baristas yang dipasang di dalamnya memberi kami penurunan di mana hendak pergi, apa yang harus dilakukan, dan apa yang harus dimakan (dan minum) di kampung halaman mereka.

“Jika masih kanak-kanak di dalamnya, Gateway Arch sangat menarik,” kata Mike Marquard, bersama pemilik Blueprint Coffee di St. Louis. Tempat menarik pelancong, Marquard mengatakan St. Louis adalah rumah kepada apa yang mungkin menjadi croissant terbaik di negara ini, sarapan sushi (?!), Dan cukup ikan goreng dan sendi barbeku untuk membuat lawatan ke bandar perjalanan makan penuh. Marquard tahu apa yang ada-biarkan dia menjadi panduan anda untuk St. Louis.

Di mana kita harus tinggal?
Hotel Moonrise. Ia betul-betul bersebelahan dengan dua tempat konsert, dan terdapat beberapa restoran berdekatan. Jika anda akan tinggal di Airbnb, saya akan menembak sama ada kejiranan Shaw atau West End Tengah. Shaw mempunyai taman botani, dan berada di kawasan yang sangat mudah dilayari tetapi sangat sejuk di bandar yang sangat mesra alam berbasikal.

english-breakfast-lumpur-house-st-louis
Dari rumah The Mud

Sarapan Inggeris di The Mud House. Photo: Courtesy of The Mud House

Sarapan pagi terbaik?
Saya parsial kepada Half dan Half kerana saya pernah bekerja di sana. Pada hujung minggu, mereka melakukan perkara ini yang dinamakan Breakfast Sushi. Anda boleh mempunyai keju, telur, dan titer yang semuanya dibungkus dengan bacon. Tetapi mereka hanya membuat 15 hingga 30 hidangan, dan mereka menjual dalam jam pertama mereka terbuka. Pada hari-hari biasa, saya akan mengatakan The Mud House, yang merupakan versi hebat dari Slinger, yang merupakan variasi pada hidangan St Louis klasik yang secara tradisinya mempunyai daging lembu, cabai, kentang, telur, dan keju. Di The Mud House, mereka akan melakukannya dengan sosej Andouille atau daging palsu dengan cili yang benar-benar hebat, kentang, telur, dan keju. Itulah sarapan hangover yang hebat jika anda memerlukannya.

Apa cawan kopi terbaik di bandar?
Rangka Cakrawala yang jelas. Mungkin tempat untuk pergi adalah Comet Coffee. Ia adalah kedai berbilang roaster yang terletak di tengah-tengah dan orang-orang di belakang bar bersemangat. Saya juga fikir mereka mungkin mempunyai croissant terbaik di Amerika Syarikat.

jennifer-steinkamp-orbit-kontemporari-seni-muzium-st-louis
Courtesy Jennifer Steinkamp / CAMSTL

Jennifer Steinkamp: Orbit, pemasangan pemasangan, Muzium Seni Kontemporari St. Louis, 11 Oktober-29 Disember 2013. Foto: Courtesy CAMSTL / Jennifer Steinkamp

Di mana untuk melihat seni yang hebat?
Muzium Seni Kontemporari St. Louis sangat hebat. Mereka berputar melalui banyak bahagian yang berbeza tetapi bangunan itu sendiri adalah gaya Bauhaus dan bersih, padu, dan bagus. Muzium Seni St. Louis adalah percuma. Tahun lepas, saya melihat pameran hebat di arsitektur moden abad pertengahan. Terdapat bilik-bilik yang ditampal untuk menunjukkan apa yang berada di belakang dinding bangunan anda sepanjang masa.

Apa pasaran atau ruang makan yang terbaik untuk makan jalan anda?
Saya suka Pasar Petani Tower Grove pada hari Sabtu pagi. Itu setakat ini pasaran terbaik dari segi pengeluar tempatan dan penjual makanan yang baik. Khususnya, kami menyukai hasil dari The Yoder Farm. Kami tidak mempunyai satu ton dewan makanan lagi tetapi orang teruja bahawa seseorang itu dijadualkan untuk dibuka dalam beberapa tahun, dan akan cuba melakukan perkara Atlanta Krog Street dengan vendor tempatan.

Restoran baru yang paling hangat di bandar?
Público sedang melakukannya dengan baik. Ia adalah inspirasi Amerika Latin tetapi rasa dan pembentangan yang indah. Kemudian ada Peacemaker-saya pergi ke sana untuk gulung lobster dan po’boys. Vicia akan dibuka tidak lama lagi, dan terdapat banyak gembar-gembor di sekelilingnya. Terdapat beberapa pasangan dari New York yang membukanya, dan tumpuan utama adalah sayuran tetapi ia tidak akan menjadi vegetarian. Saya juga menyukai ramen Vista Ramen, lekuk kimchi dan daiquiri lima bumbu. Selain itu, pencuci mulut juga luar biasa, terutamanya aiskrim sudu wangi.

kesatuan-loafers-pretzel-st-louis
Baik dari Loafers Kesatuan

Pretzel di Union Loafers. Foto: Spencer Pernikoff / Loafers Kesatuan

Restoran mana yang anda kerap?
Peacemaker pasti. Kemudian Rasa adalah satu lagi. Burger daging babinya mungkin hidangan terbaik di St Louis: tanah babi patty, keju, dan daging. Saya juga sering Loafers Kesatuan untuk makan tengahari; ia adalah roti baru yang hebat yang memberi tumpuan kepada roti.

Bagaimana pula dengan tempat terbaik untuk barbeku St. Louis?
Pappy kebanyakannya bertanggungjawab untuk ledakan barbeku St. Louis semasa. Bogart adalah cabang pertama, dan ia berada di Soulard, yang merupakan bahagian Perancis tertua di bandar ini. Garam dan asap sangat mengagumkan dan brisket di sana benar-benar hebat. Galak api mungkin adalah pemasaran terbaik. Mereka membuka kedai asal kira-kira lima tahun yang lalu dan mereka mempunyai enam lokasi. Saya fikir babi ada benar-benar lazat.

gioia's-sandwich-st-louis
Diberkati oleh Gioia

Terjebak sandwic di Gioia’s di St Louis. Photo: Courtesy of Gioia’s

Institusi restoran St Louis yang lama?
Adriana di atas bukit di bahagian bandar lama Itali. Ia adalah kedai sandwic yang selalu dibungkus dan wanita yang sama berada di kaunter sepanjang masa. Sebaik sahaja anda berada di sana dua kali, anda “sayang.” Terdapat tempat lain yang dipanggil Gioia yang besar untuk salami panasnya – ini menakjubkan, lembek yang mengagumkan mereka memakai pelbagai jenis roti. Perkara yang lain ialah semasa Kura-kura, setiap Katolik Katolik di bandar ini mempunyai ikan goreng. Ia terlalu menyeronokkan untuk pergi setiap hari Jumaat makan banyak ikan goreng dan minum bir murah, ringan. Setiap tempat mempunyai kebiasaannya sendiri. Satu mempunyai hidangan sampingan yang terbaik. Yang lain akan mempunyai hiburan hiburan atau taco ikan. Atau bir paling murah.

Di mana untuk mengambil koktel yang sangat baik?
Rasa adalah di pusat kraf koktel menjadi sesuatu di St Louis. Lelaki yang benar-benar membuat inovasi program bar di sana membuka Rumah Planter dan itu juga ruang yang sangat sejuk. Satu adalah jika saya mahu minum koktel yang hebat dan berfikir tentang mereka dan yang lain adalah bar sosial yang berlaku untuk mempunyai minuman yang hebat.

bandar-kastam-brewery-midtown-st-louis
Dengan Brewing Company

Kick it di taman bir di lokasi Midtown Urban Chestnut. Foto: Bernilai Syarikat Brewing Chestnut Bandar

Brewery terbaik di bandar?
Urban Chestnut sangat dipengaruhi Jerman; mereka melakukan gaya klasik yang dikenali sebagai siri yang menghormati dan kemudian gaya moden memanggil siri revolusi. Saya tidak pernah kecewa dengan bir di sana, sangat menarik dan sangat boleh diminum. Saya juga suka Hidup Sivil dan bir gaya Inggeris dengan watak malt. Shift ke-2 adalah brewery terbaik walaupun. Mereka akan membuka ruang merasa di Bukit dan sangat lucu membaca botol mereka. Mereka sangat menarik, dan mempunyai stout besar yang disebut LSD (kegembiraan rohani cair).

Tempat terbaik untuk melihat muzik secara langsung?
Bilik dengan akustik terbaik di bandar adalah The Pageant, yang merupakan tempat yang besar untuk kira-kira 3000 orang. Ia juga sangat selesa, sekiranya anda tidak berusia 16 tahun dan tidak mahu ditolak terhadap semua orang. Tempat-tempat lain untuk tindakan yang baik ialah The Room Ready and Firebird.

Di mana untuk mendapatkan masalah pada waktu malam?
Mungkin tebing Laclede di tepi sungai. Itulah di mana anda dapat bertarung antara satu sama lain dengan perempuan, kasino, kasut jalan batu bata terjebak, bar piano, dan kelab untuk menari lewat malam..

Di mana hendak makan apabila parti berakhir?
Rumah Pancake Paman Bill atau Dinas Courtesy. Kedua-dua pengunjung malam besar dengan telur dan kuah, di mana anda pernah berjalan keluar berbau seperti rokok. Kami tidak mempunyai larangan merokok di sini sehingga beberapa tahun yang lalu.

Daytrip?
Rizab Alam Semula Jadi Shaw adalah kira-kira 45 minit memandu jauhnya, jika anda berminat dengan taman botani. Sekiranya anda mahu kenaikan hebat, pergi ke Castlewood State Park. Sekiranya anda mahukan berbasikal gunung, anda boleh melakukannya di Castlewood juga. Terdapat banyak mendaki gunung di sekitar sana, dan anda boleh naik petang kemudian kembali ke bandar-tidak ada masalah besar.

Sekiranya anda mendapati diri anda di Kansas City semasa anda berada di Missouri, panduan ini akan membantu.

Psst-anda tidak jauh dari Chicago atau tempat di #BACityGuides kami sama ada.

Sandwic yang hebat adalah perkara seni bina

Sandwich Terbaik Hero Adakah Semua Di Perhimpunan